Νοεμβρίου 22, 2017

Συνταγές

Χαρακτηριστικά των συνταγών: Τα κανελόνια Μπολονέζ, απαιτούν λίγο περισσότερο χρόνο δεδομένου ότι η σάλτσα θα χρειαστεί μαζί με την προετοιμασία των υλικών γύρω στα 50 λεπτά. Εμβόλιμα θα κάνετε την…
Υλικά για μεζέ 4 ατόμων: 2 κομμάτια φέτας κομμένα ορθογώνια πάχους μισού εκατοστού περίπου 1 φύλλο χωριάτικο Χρυσής Ζύμης που το έχετε αποψύξει και το χρησιμοποιείτε κρύο, απ’ το ψυγείο.…
Το κριθαρότο γαρίδας είναι μια συνταγή που αρκετός κόσμος ψάχνει, αποτελώντας την πιο δημοφιλή θαλασσινή εκδοχή κριθαρότου. Και δικαίως, μια και όταν μαγειρευτεί σωστά αποτελεί ένα εξαιρετικό πιάτο. Η οικεία…
Κατηγορία: Επιδόρπια Ποσότητα/μερίδες: 12-16 κομμάτια Υλικά ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ½ κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (63g) ¾ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ (3.5g) 1 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη (2.5g) ⅙ κ.γλ.…
Υλικά Συνταγής Για την κρέμα σοκολάτα 1 λίτρο φρέσκο γάλα 3/4 φλιτζ. ζάχαρη 4 κ.σ. γεμάτες κορν φλάουρ 1 κ.σ. κακάο 1/2 φλιτζ. ξύσμα κουβερτούρα Για την κρέμα βανίλια 1…
Σελίδα 5 από 5
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.