Φεβρουαρίου 21, 2019

: “Η Κως αλλιώς...γαστρονομικώς- Είμαστε έτοιμοι για την 4η γιορτή παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων και τοπικής γαστρονομίας.”

 

ΘΕΜΑ : “Η Κως αλλιώς...γαστρονομικώς- Είμαστε έτοιμοι για την 4η γιορτή παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων και τοπικής γαστρονομίας.”

Το 2015 έγινε μόνο η αρχή.

Τρία χρόνια μετά η γιορτή τοπικής γαστρονομίας και παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων της Κω, έχει γίνει θεσμός που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει, περνάει τα σύνορα του νησιού αλλά κυρίως προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Αυτή η μοναδική εκδήλωση για το νησί βραβεύτηκε στα πλαίσια των Tourism Awards 2018, στην κατηγορία Στρατηγικής και Καινοτομίας στον Τουρισμό και στον τομέα που αφορά στη διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της οικονομίας.

Είναι ένα βραβείο για όλη την Κω.

Είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε και άλλα βραβεία, είμαστε έτοιμοι για την 4η γιορτή παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων και τοπικής γαστρονομίας μέσα στο καλοκαίρι.

Στην Κω και στην Καρδάμαινα αλλά και με νέα events και δράσεις.

Ο Δήμος Κω, σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ και τον Σύλλογο Τοπικής Γαστρονομίας «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» καλούν όλους τους φορείς, συλλόγους και πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα Γαστρονομικά Δρώμενα 2018 «Η Κως αλλιώς….ΓαστρονομιΚώς» και στην «4η Γιορτή Αγροτικών Προϊόντων», να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Οι προτάσεις θα κατατίθενται στο Τμήμα Πολιτισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. στο τηλ. 22420-25316 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.