Δεκεμβρίου 17, 2018

ME ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "O MΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ...Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ" ΤΟΥ Π.ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ/video

Στο πλαίσιο των Χειμερινών Πολιτιστικών Ιπποκρατείων , πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο: «Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ …..Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ!» σε συνεργασία του ΔΟΠΑΒΣ , με τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κω, τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική και το Πολύκεντρο Θαλασσινού , στον χώρο του κινηματοθέατρου Ορφέας,  με διαδραστικά παιχνίδια και χορούς από το λύκειο ελληνίδων Κω. Την παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποίησε η  ψυχολόγος Μαρία Δρόσου ενώ με την αγορά κάθε βιβλίου  θα ενισχυθεί με 2 ευρώ, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια: «Φλόγα»

                            9789605631291-200-1191981

Σύνοψη του βιβλίου "Ο μπαμπάς μου... ο ήρωας μου!"

Κοίτα, μπαμπά, κοίτα!
Τι συμβαίνει, κορίτσι μου; Δεν βλέπω τίποτα περίεργο.
Δες το παιδάκι στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Είναι ο Στέφανος, ο συμμαθητής μου.
Ο κύριος που βαδίζει στο πλάι του είναι ο μπαμπάς του.
Μα είναι αλλιώτικος. Όχι σαν κι εσένα.
Αλλιώτικος; Γιατί;
Να... αυτός ο κύριος -όλα τα παιδιά το λένε- δεν είναι o αληθινός μπαμπάς του. Μια συναρπαστική ιστορία για τη φιλία, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αξία των οικογενειακών δεσμών και την πατρική αγάπη. Ένα θαυμάσιο βιβλίο που καταδεικνύει πως γονιός δεν είναι απαραίτητα όποιος γεννά παιδιά, αλλά εκείνος που συνειδητά ζει για τα παιδιά του. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε γονείς και εκπαιδευτικούς να προβληματιστούν και να συζητήσουν με τα παιδιά για την υιοθεσία και τον ρόλο της οικογένειας, προβάλλοντας έτσι το αληθινό νόημα της αγάπης. Με την αγορά κάθε βιβλίου 2 ευρώ διατίθενται στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ''ΦΛΟΓΑ'' για τη στήριξη της εκστρατείας καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.