Δεκεμβρίου 12, 2018

ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ" Η ΚΙΛΕΚΩ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ-ΕΑΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩ/video

Με την ταινία «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ» ξενινά η ΚΙΛΕΚΩ τις προβολές ταινιών για την Χειμερινή –εαρινή περίοδο σε νέο χώρο και μέρα. Συγκεκριμένα στο 2ο Γυμνάσιο Κω κάθε Παρασκευή στις 21: 00. H KIΛEKΩ ανανεωμένη με νέο εξοπλισμό, νέα ειδικά καθίσματα υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές κινηματογραφικές προβολές.

το τρειλερ & περιληψης της ταινιας της ΚΙΛΕΚΩ στις 15/12

 
 
Στο 2ο Γυμνάσιο Κω στις 21:00

15/12     Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ | Ι, Daniel Blake

2016 | 100' | Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο | σκηνοθεσία: Ken Loach

με τους: Dave Johns, Hayley Squires, Sharon Percy

Ο Ντάνιελ Μπλέικ, ένας 59χρονος ξυλουργός που ανακαλύπτει ότι έχει καρδιακά προβλήματα, ζητά για πρώτη φορά στη ζωή του βοήθεια από τις κοινωνικές υπηρεσίες. Ο γιατρός τού απαγορεύει να δουλέψει, αλλά οι Αρχές έχουν αντίθετη άποψη. Στην προσπάθειά του να βρει δουλειά θα γνωρίσει μια ανύπαντρη μητέρα που βρίσκεται σε χειρότερη θέση από τον ίδιο.

Δύο χρόνια μετά το υπέροχο «Jimmy's Hall» (2014), ο Ken Loach διαψεύδει ευτυχώς τις φήμες που τον ήθελαν να σταματάει την σκηνοθεσία ταινιών μυθοπλασίας και επιστρέφει εντυπωσιακά – η ταινία απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στο 69ο Φεστιβάλ Καννών - με πολιτικό σινεμά υψηλών δυνατοτήτων, με έντονη κριτική ματιά, αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες. H ταινία έχει την υπογραφή του Paul Laverty, μόνιμου πλέον συνεργάτη και σεναριογράφου του Ken Loach, ενώ το φιλμ διακατέχεται από την σπουδαία ερμηνεία του πρωταγωνιστή Dave Johns και της Hayley Squires.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.