Δεκεμβρίου 19, 2017
maria politou

maria politou

ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Την Πέμπτη 14/12/2017 ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, Νικόλαος Φουτούλης, και το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Γλεντής παρέδωσαν στον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κύριο Νικόλαο Καραμαρίτη, τετρακόσια (400) κοτόπουλα για τις οικογένειες που στηρίζονται από τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κύριος Νικόλαος Καραμαρίτης, και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου ευχαριστούν τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου για την προσφορά τους, η οποία θα δώσει μεγάλη χαρά και ανακούφιση στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εν όψει των εορτών.   

 Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, ημέρα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, οι υπηρεσίες του Δήμου Κω καθώς και τα Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 2036/18.12.2017 απόφαση Δημάρχου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στο νησί μας καθώς και την επιβολή φόρου διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του PHILOS

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS», που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG Migration and Home Affairs) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στην πλήρωση οκτώ θέσεων εργασίας.

Η πρόσκληση αφορά στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρούς (ειδικότητας παιδιατρικής, μαιευτικής – γυναικολογίας, καρδιολογίας, γενικής ιατρικής - παθολογίας) και διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές αραβικής γλώσσας που θα εργαστούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας Μυτιλήνης και στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, στο κέντρο υγείας Κω, καθώς και στα Γενικά Νοσοκομεία Χίου και Σάμου.

Τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας των εν λόγω περιοχών και θα συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης αυτών των νησιών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα PHILOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες:  www.keelpno.gr  και  www.philosgreece.eu/el/.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
210 5212034 - 035

ΘΕΜΑ:  Διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών EUSO 2018

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Κω στην Ευαγγελίστρια η Α΄ Φάση του Διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών EUSO 2018 για μαθητές των Λυκείων της Βορείου Δωδεκανήσου, που διοργανώνεται τα τελευταία τρία χρόνια από το ΕΚΦΕ Κω και το υπεύθυνο εκπαιδευτικό κ. Γιάννη Παπαδάκη.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 11 τριμελείς ομάδες μεταξύ των οποίων και δύο ομάδες από το σχολείο μας, 1ο ΓΕΛ Κω “Ιπποκράτειο”, οι οποίες διακρίθηκαν αποσπώντας τις υψηλότερες βαθμολογίες μεταξύ των υπολοίπων σχολείων και από τις οποίες η πρώτη θα συνεχίσει συμμετέχοντας στη Β΄ Φάση του Διαγωνισμού, που θα έχει Πανελλαδικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στα τέλη Ιανουαρίου 2018.

Τις δύο ομάδες των μαθητών μας, τις οποίες προετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Βασίλης Βαρσάμης (Φυσικός) και Φωτεινή Νταλαγιάννη (Βιολόγος) αποτελούσαν οι:

Παπαγεωργίου Βασίλης, Σάβιτς Γιάννα, Σκουρμαλλά Βάσια (1η Ομάδα) και Δικταπανίδης Παναγιώτης, Καμπούρης Απόλλων, Σταμάτης Χατζηπέτρος (2η Ομάδα).

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους και την επίδοσή τους και ευχόμαστε στην ομάδα, που θα μας εκπροσωπήσει στη Β΄ Φάση, καλή επιτυχία.

 

                                                                                       Ο Διευθυντής

                                                                                Χαρτοφίλης Γεώργιος

                                                                                  ΠΕ04.01 – Φυσικός

Σελίδα 1 από 403
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.