Οκτωβρίου 22, 2018

Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ: για το συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη

Νοεμβρίου 05, 2014 0

Το Σάββατο 1η Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που κάλεσε το ΠΑΜΕ

Ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο με την συμμετοχή 1000 συνδικαλιστικών οργανώσεων συλλόγων & φορέων από όλη την Ελλάδα!
Ένα συλλαλητήριο που έδωσε βροντερό παρών με σύνθημα « Δεν θα ζήσουμε με ψίχουλα. Είναι η ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή»
ΟΛΑ τα αστικά μέσα «ενημέρωσης» δεν είδαν τους χιλιάδες διαδηλωτές που συναντήθηκαν ξεπερνώντας δυσκολίες και εμπόδια στο κέντρο της Αθήνας διεκδικώντας την ζωή που τους στερούν οι αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων με την στήριξη όλων όσων υπερασπίζονται τις Ευρωενωσιακές δεσμεύσεις.
Η τύφλα τους (των ΜΜΕ) δεν είναι τυχαία. Δεν συμφέρει τα αφεντικά τους να προβάλλουν ένα λαό που αγωνίζεται κόντρα στις δικές τους αναπτυξιακές προοπτικές που θέλουν αιώνιες θυσίες και ζωή δεμένη με αλυσίδες
Η ανθρωποθάλασσα που συγκεντρώθηκε το Σάββατο 1η Νοέμβρη κατακλύζοντας το κέντρο της Αθήνας ,τους χάλασε την σούπα της συναίνεσης ,της υποταγής, της μοιρολατρίας .
Το Εργατικό Κέντρο Β. Συγκροτήματος Δωδ/σου χαιρετίζει όλους όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο και από την περιοχή μας.
Το συλλαλητήριο μπορεί να είναι παράδειγμα επιτυχημένης οργάνωσης των κινητοποιήσεων που μέλλονται να ρθουν με πρώτο σταθμό την Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 27 Νοέμβρη
Καλούμε όλα τα σωματεία και συλλόγους χωρίς καθυστέρηση να πάρουν μέτρα για την προετοιμασία της .

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.