Ιουλίου 24, 2019

ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

Φεβρουαρίου 09, 2010 0

nikitiadis_eklogikos___Με έντονη κριτική στους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε στη Βουλή ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

Απευθυνόμενος στους Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Νικητιάδης τους κάλεσε να ξεκαθαρίσουν εάν θέλουν ή όχι την εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, ΄΄ Έρχεστε ξαφνικά όλοι και αναρωτιέστε γιατί κάνουμε την Εξεταστική, όταν έχετε συμφωνήσει για την εξεταστική!!

Αναρωτιέμαι αν σας τεθεί το ερώτημα, πείτε μας γιατί θέλετε εσείς την εξεταστική επιτροπή και γιατί συμφωνείτε, τι θα απαντήσετε? Θα μας απαντήσετε για ποιο λόγο συναινείτε, πέραν της διαφάνειας όταν παραλλήλως ισχυρίζεστε ότι μπορεί να έχουμε μία κοινοβουλευτική εκτροπή εδώ πέρα? Εγώ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αντιλαμβάνομαι ότι αισθάνεστε πολύ άσχημα αναπτύσσοντας αυτού του είδους την επιχειρηματολογία, γιατί καταλαβαίνετε πάρα πολύ καλά ότι δεν στέκει.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.