Αυγούστου 19, 2019

Δήλωση Θεοδόση Νικηταρά Η «Ισχυρή Κως» δεν έχει ζητήσει, ούτε έχει λάβει και ούτε έχει ανάγκη στήριξης, από κανένα κόμμα

Δήλωση Θεοδόση Νικηταρά

 Η «Ισχυρή Κως» δεν έχει ζητήσει, ούτε έχει λάβει και ούτε έχει ανάγκη στήριξης,  από κανένα κόμμα.

Η «Ισχυρή Κως» είναι η μεγάλη, ανεξάρτητη παράταξη του νησιού. Είμαστε μια παράταξη πολυσυλλεκτική, με στελέχη από όλο το φάσμα της Κωακής κοινωνίας, με σημείο αναφοράς το κοινό μας όραμα για μια ισχυρή Κω.

Η παράταξη μας γεννήθηκε μέσα από την κοινωνία και τη μεγάλη θέληση της για αλλαγή, και δίνει αναφορά μόνο σε αυτήν.

Για την πολυσυλλεκτικότητα που στηρίζεται στην εντιμότητα και την καθαρότητα των στελεχών της είμαι περήφανος.

Η «Ισχυρή Κως» αρχίζει και τελειώνει στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με αφορμή δημοσιεύματα που αποδίδουν στήριξη στην «Ισχυρή Κω» από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνω κατηγορηματικά πως ούτε ζητήσαμε, ούτε φυσικά έχουμε λάβει στήριξη από κανένα κόμμα ή άλλο πολιτικό φορέα. Δεν έχουμε άλλωστε καμία απολύτως ανάγκη για αυτό.

Η «Ισχυρή Κως» είναι και παραμένει η παράταξη όλων των Κώων.

Η νίκη στις 26ης Μάϊου θα είναι αποκλειστικά νίκη της Κωακής κοινωνίας και δεν έχει δικαίωμα κανένα κόμμα να προσπαθήσει να την οικειοποιηθεί.

Ας γίνει λοιπόν κατανοητό για ακόμη μία φορά ότι αυτή η παράταξη προέρχεται από τα σπλάχνα της Κωακής κοινωνίας, εκφράζει την ενότητα της και αναφέρεται μόνο σε αυτήν.

Όσοι πάλι βλέπουν πως η κοινωνία τους έχει γυρίσει πλέον την πλάτη, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον λαό της Κω από τα πραγματικά προβλήματα. Είναι λογικό καθώς δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν την τραγική κατάσταση που ζει κάθε Κώος στην καθημερινότητα του.

Να μην ανησυχούν όμως, η απάντηση θα έρθει από την κάλπη πολύ σύντομα!

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.