Αυγούστου 19, 2019

Κυριακάτικη περιοδεία της "Ισχυρή Κως" στο κέντρο της πόλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να στρέψει την προσοχή του Δήμου στα πραγματικά προβλήματα της πόλης και του νησιού ζήτησαν κάτοικοι και επαγγελματίες του ιστορικού κέντρου από τον Θεοδόση Νικηταρά και τα στελέχη της «Ισχυρής Κω» στην περιοδεία της Κυριακής.

Ειδικά ο εμπορικός κόσμος περιμένει δράσεις και επενδύσεις που θα στηρίξουν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και θα τονώσουν την αγορά για δικαιότερη κατανομή του παραγόμενου πλούτου.

Οι επαγγελματίες του ιστορικού κέντρου της πόλης τόνισαν στο Θεοδόση Νικηταρά ότι με διάλογο και συνεργασία του Δήμου με τους δημότες μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλά προβλήματα.

Η εγκατάλειψη του λιμανιού μετά το σεισμό, η κυκλοφορία στην πόλη και οι χώροι στάθμευσης, η καθαριότητα, η αναβάθμιση της εμφάνισης και λειτουργίας του ιστορικού κέντρου, η ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων, αποτελούν μερικά από τα ζητήματα που έθεσαν υπόψη του.

 Ο Θεοδόσης Νικηταράς τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους στην προσπάθεια δημιουργίας της ισχυρής Κω και τους διαβεβαίωσε ότι με διάλογο και συνεργασία ο Δήμος θα βαδίσει μαζί με τους δημότες στη νέα περίοδο που ξεκινά στις 26 Μαϊου.

aa

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.