Αυγούστου 19, 2019

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: 10 μέρες πριν τις εκλογές η κυβέρνηση στήνει ένα ξεδιάντροπο εμπόριο ελπίδας!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Έδρα : Κως Πορφυρίου 21 Τ.Κ. 85300 Τηλ.Φαξ.22420-22394 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 μέρες πριν τις εκλογές η κυβέρνηση στήνει ένα ξεδιάντροπο εμπόριο ελπίδας!

Με τα  ψίχουλα που πετάει  και ονομάζει παροχές ,δεν μπορεί να ξεχαστεί ούτε η βαριά φορολόγηση των λαϊκών νοικοκυριών, ούτε οι συντάξεις επιδόματα, ούτε η εξαθλιωμένη ζωή που ζούμε.

Η μοιρασιά αυτών των ψηφοθηρικών μέτρων είναι χρήματα του εξαθλιωμένου εργαζόμενου και της οικογένειάς του. Είναι το απειροελάχιστο των απωλειών των μισθωτών και συνταξιούχων που δεν θα έπαιρναν αν δεν τα διεκδικούσαν με τους αγώνες τους.

Προέρχονται από την πιστή εφαρμογή της πολιτικής των στόχων των μνημονίων,των  υπερπλεονασμάτων  και των μεσοπρόθεσμων που συμφωνούν  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- Ευρωπαϊκή Ένωση και  η παλέτα των αστικών κομμάτων.

 Πολιτική που  ακούει στην επιταγή να  γίνεται ο φτωχός φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος . Τα χειροκροτήματα που εισπράττει πάλι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από συνδέσμους βιομηχανικούς ,εξαγωγείς, εμπόρους και  εκπρόσωπους  επιχειρηματικών κλάδων και φορέων είναι αποκαλυπτικοί.

Ξεπέρασαν και  τον Μαυρογιαλούρο!

Νομίζουν ότι έτσι θα  συμβιβαστούμε με  αυτά που μας στέρησαν τα προηγούμενα χρόνια. Πως θα βολευτούμε με τα ελάχιστα και  την χαμοζωή που μας υπόσχονται.

Για το Εργατικό Κέντρο  οι κατακτήσεις  και τα δικαιώματα των εργαζομένων, ούτε περασμένα είναι, ούτε ξεχασμένα.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην κάνουν πίσω από την πάλη για τις σύγχρονές ανάγκες τους, να ακολουθήσουν τη γραμμή που υπερασπίζεται τα συμφέροντά τους.

Να αγωνιστούν για την ανάκτηση των απωλειών, την κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιλαϊκών νόμων, να αγωνιστούν για τη ζωή που τους αξίζει. Αγώνας προοπτικής και ελπίδας που δεσμεύεται και εγγυάται να οργανώσει και να υλοποιήσει το ταξικό κίνημα της χώρας μας με το ΠΑΜΕ .

                                                                                                                                                 10/05/2019

                                                                                                                                                                              

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.