Αυγούστου 19, 2019

“Θετική η πρόταση της κ. Μακρή για debate των υπ. Δημάρχων στο δημοτικό συμβούλιο. Να δούμε τι θα σκεφτεί πάλι ο κ. Νικηταράς για να το βάλει στα πόδια.”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΘΕΜΑ : “Θετική η πρόταση της κ. Μακρή για debate των υπ. Δημάρχων στο δημοτικό συμβούλιο. Να δούμε τι θα σκεφτεί πάλι ο κ. Νικηταράς για να το βάλει στα πόδια.”

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Είναι γνωστό σε όλους ποιοι θέλουν το διάλογο και ποιοι κρύβονται λόγω ανεπάρκειας και αδυναμίας. Έχει κριθεί προ πολλού.

Ένας είναι ο κρυπτόμενος...κρυβόταν άλλωστε 4 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζει να κρύβεται.

Η κ. Κική Μακρή κατέθεσε σήμερα μια ενδιαφέρουσα πρόταση: να γίνει δημόσιος διάλογος των υποψηφίων δημάρχων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τη συμμετοχή δημοσιογράφων των τοπικών ΜΜΕ, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΔΗΡΑΣ και το διαδίκτυο.

Η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 αντιμετωπίζει θετικά και αυτή την πρόταση.

Είναι σαφές όσο και ξεκάθαρο ότι εμείς δεν φοβόμαστε το διάλογο, αντίθετα τον επιζητούμε. Γιατί έχουμε έργο αλλά και πρόγραμμα για την Κω του 2023 ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μόνο παρελθόν.

Η πρόταση είναι στο τραπέζι. Τώρα ο κ. Νικηταράς θα πρέπει να βρει μια δικαιολογία για να το σκάσει...περιμένουμε να δούμε τι θα σκεφτούν πάλι.”

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.