Αυγούστου 19, 2019

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Τρεις νέες υποψήφιες, τρία φωτεινά πρόσωπα.”

Φεβρουαρίου 09, 2019 0

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Τρεις νέες υποψήφιες, τρία φωτεινά πρόσωπα.”

Τρεις νέες γυναίκες υποψήφιες με τη Δύναμη Αλλαγής, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Είναι οι:

-Σμαράγδη Παρισίδη, ένας δημιουργικός άνθρωπος που διευθύνει δύο ξενοδοχεία. Με βαθιά γνώση του τουρισμού και πολύπλευρη προσφορά στον τομέα του πολιτισμού. Η Σμαράγδη έχει ιδέες, έχει μια φρέσκια οπτική για το νησί μας και τις ανάγκες του, εκφράζει την Κω του 2023.

-Καίτη Χόνδρου, ιδιωτική υπάλληλος. Άνθρωπος με ικανότητες και πλούσια δραστηριότητα. Ενεργή πολίτης που επιστρατεύει τη θετική σκέψη και το θετικό λόγο για ότι έχει σχέση με το νησί μας.

-Τριανταφυλλιά Πανηγυράκη από την Καρδάμαινα, μια νέα κοπέλα 26 ετών, πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Φέρνει μαζί της την φρεσκάδα των νέων ιδεών, το δυναμισμό και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων, στοιχεία που πρέπει να κυριαρχήσουν στην Κω του 2023.

Οι τρεις νέες υποψήφιες με τη Δύναμη Αλλαγής είναι άφθαρτα πρόσωπα, έχουν γνώση, ικανότητες, ήθος, θετική σκέψη και διάθεση προσφοράς για το νησί μας.

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα και όχι, τα φθαρμένα πρόσωπα του παρελθόντος, αυτοί που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.