Αυγούστου 19, 2019

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΦΕΖΗ: “16 έργα στη Δ.Κ Αντιμάχειας έναντι μόνο τριών την προηγούμενη περίοδο. Η συμμετοχή των δημοτών στις συνελεύσεις είναι βήμα δημοκρατίας και προόδου.”

Νοεμβρίου 05, 2018 0

Κως, 5 Νοεμβρίου 2018

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΦΕΖΗ: “16 έργα στη Δ.Κ Αντιμάχειας έναντι μόνο τριών την προηγούμενη περίοδο. Η συμμετοχή των δημοτών στις συνελεύσεις είναι βήμα δημοκρατίας και προόδου.”

Δήμος χωρίς τους πολίτες δεν υπάρχει.

Και Δήμαρχος που φοβάται την επαφή με τους πολίτες και δεν τους δίνει το λόγο αλλά κυρίως δεν λογοδοτεί σε αυτούς, δεν μπορεί να σταθεί.

Ο Γιώργος Κυρίτσης έχει την τόλμη να κατεβαίνει στον κόσμο, να ακούει παράπονα, κριτική, υποδείξεις.

Ποιος άλλος το έκανε αυτό;

Η λαϊκή συνέλευση στην Αντιμάχεια, την Παρασκευή το βράδυ, επιβεβαίωσε ότι οι δημότες θέλουν να συμμετέχουν σε ανοιχτές διαδικασίες διαλόγου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πάρει το λόγο και να καταθέσει προτάσεις και υποδείξεις για έργα και δράσεις του Δήμου, να ασκήσει κριτική, να μας επισημάνει τα λάθη και τις παραλείψεις μας.

Πιθανώς σε κάποιους δεν αρέσει η συμμετοχή του κόσμου στις λαϊκές συνελεύσεις, θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος.

Λάθος μεγάλο. Αυτό που ενισχύεται είναι η άμεση δημοκρατία, η συμμετοχή του πολίτη και σε τελευταία ανάλυση ο ίδιος ο Δήμος Κω.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος, που οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες μου από την Αντιμάχειαμε τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και για αυτό κάνω και λάθη. Για ένα όμως θέλω να είναι όλοι βέβαιοι: δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την Αντιμάχεια, αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να προοδεύει.

Σε αυτά τα 3 χρόνια κάναμε 16 έργα στην Αντιμάχεια ενώ η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε κάνει μόνο 3.

Μέσα στο 2019 ξεκινούν στην Αντιμάχεια, με πρόταση της δημοτικής κοινότητας, 8 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκ.ευρώ.

Η εφαρμογή του ρυμοτομικού σχεδίου με διανοίξεις δρόμων σε 4 οικοδομικά τετράγωνα στο Μαστιχάρι, οι ασφαλτοστρώσεις στην Αντιμάχεια, τα έργα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, η επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού είναι κάποια από αυτά.

Έχουμε το μεγάλο έργο του Αποχετευτικού Αντιμάχειας-Μαστιχαρίου προϋπολογισμού 14εκ.ευρώ και το έργο της ανακατασκευής του υδατόπυργου που ήδη ξεκίνησε.

Το έργο του τηλεχειρισμού και τηλεελέγχου των δικτύων ύδρευσης για να αντιμετωπίζονται άμεσα οι βλάβες αλλά και οι συνεχείς έλεγχοι στην ποιότητα του νερού. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων δόθηκαν στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνουν τη βελτίωση της ποιότητας αλλά και την καταλληλότητα του νερού.

Στο Δήμο της Κω και στη Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ.

Θέλουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, που δικαιούνται να απαιτούν το καλύτερο.

Μαρία Σκουφεζή

Φιλόλογος

Πρόεδρος Δ.Κ Αντιμάχειας

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.