Αυγούστου 19, 2019

Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στην Κάλυμνο.-kalymnos-news.gr

Νοεμβρίου 04, 2018 0

Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα ,το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 , έφτασε στην Κάλυμνο με το καταμαράν «Δωδεκάνησος εξπρές»  προερχόμενη από Ρόδο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής  Φώφη Γεννηματά.

Την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής συνόδευαν οι Βουλευτές και πρώην Υπουργοί Δημήτρης Κρεμαστινός και Κώστας Σκανδαλίδης, ο Καλυμνιακής , καταγωγής Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου Παύλος Χρηστίδης,  το μέλος του τομέα Υγείας Κατερίνα Βουρεξάκη και η Περιφερειακή σύμβουλος Ελευθερία Φτακλάκη.

Στην προβλήτα υποδέχτηκαν την Φώφη Γεννηματά η Πρόεδρος της ΝΕ ΒΣ Δωδεκανήσου Κατερίνα Γαβαλά,ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης  και τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Στις 6.30 το απόγευμα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ισογείου του Πνευματικού Κέντρου, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποίησε πολιτική ομιλία . Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της ΝΕ ΒΣ Δωδεκανήσου Κατερίνα Γαβαλά.

Η Φώφη Γεννηματά ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας : Είναι μεγάλη χαρά μου γιατί βρίσκομαι για πρώτη φορά σε αυτό το όμορφο νησί ανάμεσα σας και που από εδώ είναι και ο νέος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής ο Μανώλης και ως Δωδεκανήσια αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου ανάμεσα σας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ με την άφιξη της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ  στην Κάλυμνο ,τα κύρια σημεία της ομιλίας της αλλά και δηλώσεις από τους βουλευτές και πρώην Υπουργούς Δημήτρη Κρεμαστινό και Κώστα Σκανδαλίδη και τον Γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκη στην κάμερα του kalymnos-news.gr  σε επόμενη ανάρτηση μας.

Να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος της ομιλίας η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής συνατήθηκε με αντιπροσωπεία σπογγαλιέων οι οποίοι της εξέθεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και κινδυνεύουν να δέσουν τα σκάφη τους, με τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τήρηση ηλεκτρονικού ημερολογίου και την υποχρεωτική ναυτολόγηση Επιτηρητή

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.