Μαϊου 22, 2019

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: “Για εμάς δεν υπάρχουν κόμματα. Υπάρχει μόνο η Κως.”

Οκτωβρίου 11, 2018 0

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: “Για εμάς δεν υπάρχουν κόμματα. Υπάρχει μόνο η Κως.”

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Οι γνωστοί-άγνωστοι που υπογράφουν ανακοίνωση ως Σύριζα Κω είναι βέβαιο ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους απλούς πολίτες της Κω που εκφράζονται, πολιτικά, από το συγκεκριμένο χώρο.

Αυτό αποδείχθηκε και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. Σε αυτές,το σχήμα που υποστηρίχθηκε από τον αποκαλούμενο Σύριζα Κω στις δημοτικές εκλογές πήρε 4%, ποσοστό που υπολείπεται κατά πολύ από το συνολικό ποσοστό όσων ψήφισαν Σύριζα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν συνιστά πρόκληση για τους πολίτες της Κω και ιδιαίτερα για τους κατοίκους στο Πυλί που υφίστανται τις συνέπειες από τη μετατροπή του νησιού σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων.

Αλήθεια, γιατί δεν ήρθαν να καταθέσουν τις απόψεις τους στο Πυλί και να ακούσουν τους πολίτες;

Νομίζουν ότι οι πολίτες ξέχασαν τα ΜΑΤ αλλά και αυτούς που τα έστειλαν;

Αυτοί δεν ήταν που έδιναν διαβεβαιώσεις για 24ωρη ή 48ωρη παραμονή; Αυτοί δεν ήταν που διαβεβαίωναν ότι δεν θα μεταφέρονταν στην Κω παράνομοι μετανάστες από άλλες περιοχές της χώρας;

Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μετατρέψουν την Κω σε αποθήκη ανθρώπων;

Επιτίθενται στο Δήμαρχο, όταν ο Γιώργος Κυρίτσης είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικός στις ομιλίες και στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Σε διαφορετική περίπτωση κάποιοι ίσως δεν θα μπορούσαν ούτε να κυκλοφορήσουν στο νησί.

Το αποκορύφωμα βέβαια είναι η προαναγγελία μετώπου εναντίον της δημοτικής αρχής...του μετώπου των υποστηρικτών του hotspot και της δημιουργίας και άλλων hotspot για να μετατραπεί η Κως οριστικά σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων.

Ας φτιάξουν λοιπόν αυτό το μέτωπο των ...προθύμων και ας έρθουν να μετρηθούμε.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζεται σε μια μεγάλη και ευρεία πλειοψηφία που την αποτελούν πολίτες που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, από το Σύριζα, τη Ν.Δ, το Κίνημα Αλλαγής.

Για εμάς δεν υπάρχουν κόμματα. Υπάρχει μόνο η Κως.

Αυτή είναι η διαφορά μας.”

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.