Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηλίας Καματερός ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ: «Θετικά τα αποτελέσματα εισαγωγής μαθητών από την Κω με την ποσόστωση».

Οκτωβρίου 10, 2018 0

10/10/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηλίας Καματερός: «Θετικά τα αποτελέσματα εισαγωγής μαθητών από την Κω με την ποσόστωση».

Αίσιο τέλος είχε τελικά η διαδικασία εισαγωγής στις ανώτατες σχολές των υποψηφίων από την Κω με βάση την ποσόστωση λόγω του σεισμού. Τα περισσότερα παιδιά πέρασαν στην πρώτη επιλογή τους.

Συγχαίρουμε όλους και όλες, γιατί πέρασαν δύσκολη χρονιά μετά τον σεισμό και το άξιζαν.

Ας ξεχάσουν την ταλαιπωρία και ας χαρούν τις σπουδές τους κάνοντας μας όλους περήφανους.

.

Γραφείο ΤύπουAποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων περιοχών της Δυτικής Αττικής και της Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ελέγχου και επιλογής για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδ. έτος 2018-19 των υποψηφίων περιοχών της Δυτικής Αττικής και της Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Οι υποψήφιοι αυτοί από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν το Τμήμα/Σχολή επιτυχίας τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η εγγραφή αυτών των επιτυχόντων θα γίνει από Πέμπτη 11-10-2018 μέχρι και Τετάρτη 17-10-2018. Οι επιτυχόντες για την εγγραφή και την ταυτοποίηση θα απευθύνονται κατευθείαν στα Τμήματα/Σχολές επιτυχίας, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά ζητήσουν οι Γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών