Ιουλίου 21, 2019

ΔΗΜΟΣ ΚΩ: “Αυτή είναι η Κως που μας αξίζει-Χιλιάδες κόσμου απογείωσαν την 4η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων.”

Αυγούστου 06, 2018 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ : “Αυτή είναι η Κως που μας αξίζει-Χιλιάδες κόσμου απογείωσαν την 4η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων.”

Η 4η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων, έγινε μέσα σε 4 χρόνια η μεγαλύτερη εκδήλωσης γαστρονομίας σε ολόκληρο το Αιγαίο.

Χθες στη Μαρίνα της Κω χιλιάδες κόσμου, αγκάλιασαν αυτή την εκδήλωση για μια ακόμα φορά.

Ο Δήμος Κω θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν, όλους όσους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει αυτή η εκδήλωση.

Γιατί η Κως προχωρά μπροστά με αυτούς που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και όχι με τα γκρίζα πρόσωπα του χθες και της μιζέριας.

Πολλά συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές, το σύλλογο τοπικής γαστρονομίας ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΣ, τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων και το ΣΕΠΕ.

Ξεχωριστή η συμμετοχή 17 τυποποιητών, μιας σχολής εκπαίδευσης στον τουρισμό, των 12 ξενοδοχείων με τους αντίστοιχους ΣΕΦ, των παραγωγών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές, που δούλεψαν για να απολαύσουμε όλοι τη χθεσινή γιορτή.

Το μήνυμα “Η Κως αλλιώς...γαστρονομικώς” έγινε πράξη.

Το “Ζήτα τοπικά προϊόντα” θέλουμε να γίνει επιλογή.

Αυτή είναι η Κως που μας αξίζει.

Το επόμενο ραντεβού στην Καρδάμαινα στις 26 Αυγούστου.

Και μία υπόσχεση-δέσμευση: η 5η Γιορτή Γαστρονομίας και Παραδοσιακών Προϊόντων θα είναι διαφορετική, πιο μαζική, πιο μεγάλη, με νέες δράσεις. Και θα διοργανωθεί όχι πλέον στη Μαρίνα, που είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τόσο κόσμο αλλά σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.