Ιουλίου 18, 2019

Ε.ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΘΕΡΙΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ - Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΖΗΤΑ ΤΟΠΙΚΑ " ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ/video

Η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε.Χατζηχριστοφή συμμετείχε στην συνέντευξη τύπου για την 4η γιορτή τοπικών προϊόντων η οποία συμπεριλαμβάνεται  στην ατζέντα εκδηλώσεων στα θερινά Ιπποκράτεια και αναφέρθηκε στις προσπάθειες του ΔΟΠΑΒΣ για περισσότερες εκδηλώσεις τοπικής γαστρονομίας οι οποίες προβάλουν και προωθούν τα τοπικά μας προϊόντα.

 "ΖΗΤΑ ΤΟΠΙΚΑ " το φετινό σύνθημα της 4η γιορτής τοπικών προϊόντων . Μιας γιορτής της τοπικής γαστρονομίας με πολλούς εθελοντές , με όλους τους παραγωγούς του πρωτογενή τομέα και μεταποίησης καθώς και την πολύ μεγάλη συμμετοχή 25 ξενοδοχείων του νησιού μας οι οποίοι θα μαγειρέψουν με τοπικά προϊόντα . Η υπεύθυνη της εκδήλωσης Μ.Τριανταφυλλοπούλου στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη της μεγάλης αυτής γιορτής των τοπικών προϊόντων, τα οποία κυρίως εστιάζονται στην αύξηση της τοπικής μας οικονομίας, στην εξωστρέφεια και προώθηση των προϊόντων με αποτέλεσμα την αναγνωσιμότητας τους. Επίσης αναφέρθηκε στην ενημέρωση που έγινε σε  πρακτορεία αλλά και σε ξενοδοχεία με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Κω. Αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα και μεταποίησης καθώς επίσης για την  άψογη συνεργασία μεταξύ δήμου και φορέων με αποτέλεσμα αυτή η γιορτή να εξελίσσεται και να συμμετέχουν περισσότεροι εθελοντές.

90

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.