Φεβρουαρίου 21, 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ : “Στην Κέφαλο έγιναν και γίνονται έργα- Καταλυτικές οι συγκρίσεις με την περίοδο 2011-2014, το απόλυτο τίποτα και την υποβάθμιση.”

Ιουλίου 09, 2018 0

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ : “Στην Κέφαλο έγιναν και γίνονται έργα- Καταλυτικές οι συγκρίσεις με την περίοδο 2011-2014, το απόλυτο τίποτα και την υποβάθμιση.”

Στην Κέφαλο οι συγκρίσεις δεν ευνοούν τους εκπροσώπους του χθες, σε ότι αφορά στα έργα που έχουν γίνει σε σχέση με αυτά που έκαναν οι ίδιοι.

Για αυτό και καταφεύγουν στο μόνο που ξέρουν να κάνουν: να βρίζουν, να συκοφαντούν, να λένε ψέματα και να προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν.

Εμείς όμως θα μιλάμε μόνο με στοιχεία και με έργα για την Κέφαλο.

Και οι συγκρίσεις είναι εδώ. Και είναι καταλυτικές.

-Την περίοδο 2011-2014 οι εκπρόσωποι του χθες, επένδυσαν στην Κέφαλο 97.000 ευρώ.

-Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 έως σήμερα στην Κέφαλο έχουν γίνει έργα ύψους 2.021.030 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτά τα έργα της ΔΕΥΑΚ.

Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 έχουν γίνει στην Κέφαλο:

-7 έργα από ίδιους πόρους του Δήμου.

-Η ανάπλαση της Πλατείας Τσιγγούρα και του πολιτιστικού κέντρου.

-Ο ηλεκτροφωτισμός από την Κέφαλο έως το φυτώριο.

-Η ανάπλαση και τα έργα του λιμανιού, ενώ υπογράφηκε η σύμβαση για τη μελέτη επέκτασης και βελτίωσης των λιμενικών εγκαταστάσεων στο λιμάνι της Κεφάλου, που θα αλλάξει όλη την εικόνα της περιοχής.

-Η ασφαλτόστρωση από Παλάτια προς Αη Γιάννη και τα Γεφύρια στα Κερούλια.

-Τις επόμενες μέρες ξεκινά το έργο ανάπλασης από την πλατεία Αγίας Τριάδας μέχρι τηνΤσιγγούρα με ταυτόχρονη υπογείωση των δικτύων της ΔΕΗ.

Ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη μελέτες για εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και ηλεκτροφωτισμό στον οικισμό ενώ εντάχθηκε σε πρόγραμμα ο εκσυγχρονισμός και η ανακατασκευή των δύο παιδικών χαρών Αμπέλας και Καμαρίου αλλά και η ανάπτυξη υποδομών για τα ΑμεΑ στις παραλίες.

Για τον Παιδικό Σταθμό ολοκληρώθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη, έχει ανατεθεί η γεωλογική μελέτη ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη η Η/Μ και στατική μελέτη και απομένει η περιβαλλοντική μελέτη. Η Κέφαλος θα αποκτήσει, για πρώτη φορά, παιδικό σταθμό.

Όλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να τα αποδομήσει κανείς, ιδιαίτερα όταν στην περίοδο 2011-2014 βιώσαμε το απόλυτο τίποτα και την υποβάθμιση της Κεφάλου.

Η διαφορά μας με τους εκπροσώπους του χθες είναι μία: αυτοί ήταν και είναι μόνο για να στήνουν  συνεργατικές . Εμείς όμως κάνουμε έργα για τον πολίτη, έργα για την Κέφαλο.

Γιώργος Κοκκαλάκης

Αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.