Φεβρουαρίου 20, 2019

Δ.ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ : “Σταθερή η πρόοδος των έργων στα τρία σχολεία της Κω- Ενημέρωση για την εξέλιξη και την πορεία των έργων.”

Ιουλίου 04, 2018 0

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δ.ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ : “Σταθερή η πρόοδος των έργων στα τρία σχολεία της Κω- Ενημέρωση για την εξέλιξη και την πορεία των έργων.”

O Αντιδήμαρχος κ.Δαυίδ Γερασκλής, αναφερόμενος στην τακτική ενημέρωση για την πρόοδο των έργων αποκατάστασης στα τρία σχολεία της Κω που υπέστησαν ζημιές από τους σεισμούς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος στην πρόοδο των έργων στα τρία σχολεία.

Συγκεκριμένα:

-Στο 2ο Λύκειο της Κω, ο δείκτης υλοποίησης βρίσκεται στο 33,2%, με τα χτισίματα να έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό 95% ενώ ξεκινούν οι μονώσεις.

-Στο 1ο Λύκειο της Κω, ο δείκτης υλοποίησης βρίσκεται στο 20%, ολοκληρώθηκε η αποξήλωση των κουφωμάτων και της μόνωσης και αρχίζουν τα χτισίματα.

-Στο 1ο Γυμνάσιο Κω, ο δείκτης υλοποίησης βρίσκεται στο 30% ενώ εγκαταστάθηκε το συνεργείο εκτόξευσης σκυροδέματος, αρχίζοντας τις εργασίες.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, είμαστε πάνω από τα έργα, προκειμένου να συνεχιστεί η πρόοδος και τα σχολεία μας να είναι έτοιμα στο χρόνο που έχει καθοριστεί.

Και ανά δεκαπενθήμερο, ενημερώνουμε για την πρόοδο και τους δείκτες υλοποίησης ανά σχολείο.”

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.