Φεβρουαρίου 21, 2019

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ Τ.Ο.

Ιουνίου 17, 2018 0

Ρόδος, 16/06/2018

Δελτίο Τύπου

Μετά τη συγκρότηση των Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής προχωράμε στη διαδικασία συγκρότησης των Τοπικών Οργανώσεων.

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθούν σε όλη την Ελλάδα οι εκλογές για την ανάδειξη των Συντονιστικών Γραμματειών του Κινήματος Αλλαγής, στις κατά τόπους Δημοτικές Οργανώσεις.

Η εκλογή γίνεται με μυστική και καθολική ψηφοφορία και δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι μέλη έως 19 Ιουνίου ή όσοι μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας, καταθέσουν και αίτηση εγγραφής μέχρι τις 20/06/2018 και ώρα 10 μ.μ.

Δήλωσε και εσύ υποψηφιότητα στέλνοντας τα στοιχεία σου (Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας και Τηλέφωνο Επικοινωνίας, και Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα στην οποία ανήκεις) στη Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στα τηλέφωνα 6977086957 και 6976633788.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ν. Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή σε όλες και όλους. Μοναδικός μας στόχος, είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών για ένα «νέο άλμα προς τα εμπρός».

Ένα άλμα που θα εγγυηθεί ότι οι Έλληνες πολίτες θα απολαμβάνουν όλα τα αγαθά μιας ανοικτής, προοδευτικής κοινωνίας, με ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς, με κανόνες που τους σέβονται όλοι, ανεξάρτητα από την οικονομική ή πολιτική τους ισχύ.

#προχωράμε μπροστά

#κίνημα αλλαγής

Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.