Μαϊου 24, 2019

: «Η Μαρίνα της Κω άλλαξε επίπεδο - Αύξηση 20% στις κρατήσεις ελλιμενισμού σκαφών.»

Ιουνίου 11, 2018 0

: «Η Μαρίνα της Κω άλλαξε επίπεδο - Αύξηση 20% στις κρατήσεις ελλιμενισμού σκαφών.»

Σε σταθερά ανοδική πορεία η Μαρίνα της Κω και για το 2018, στο οποίο καταγράφεται ήδη μια αύξηση στις κρατήσεις ελλιμενισμού σκαφών της τάξεως του 20%.

Σε μια εποχή που ο θαλάσσιος τουρισμός στη χώρα μας αντιμετωπίζει προβλήματα, λόγω της υπερφορολόγησης, η Μαρίνα της Κω, που βραβεύθηκε και ως η δεύτερη καλύτερη Μαρίνα της Ευρώπης, από το διεθνώς αναγνωρισμένο site θαλάσσιου τουρισμού cruisingsea, επιβεβαιώνει τη δυναμική της.

Η αύξηση των κρατήσεων στη Μαρίνα της Κω, δεν έγινε από μόνη της.

Είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου σχεδίου προβολής και διεθνών συνεργασιών όπως:

-Η στοχευμένη και ισχυρή παρουσία στις  μεγαλύτερες εκθέσεις θαλάσσιου τουρισμού στον κόσμο ( GenoaBoatShow, AmsterdamMets Trade και DusseldorfBoatShow )

-Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων (www.marinareservation.com, www.luxberths.com www.my-sea.com,).

-Οι στρατηγικές συνεργασίες  της Μαρίνας Κω με τον όμιλο Setur, που εκμεταλλεύεται 11 Μαρίνες στην Τουρκία και τον όμιλο D-MARIN που εκμεταλλεύεται  11 μαρίνες στην Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία και Μαυροβούνιο.

Η Μαρίνα της Κω άλλαξε επίπεδο.

Κοιτάζει πλέον μόνο μπροστά, βάζει αναπτυξιακούς στόχους που όχι απλά τους πετυχαίνει αλλά τους υπερβαίνει.

Έχει  ήδη προγραμματιστεί η  παρουσία της Μαρίνας Κω στην Παγκόσμια Έκθεση Θαλάσσιου τουρισμού της Παγκόσμιας Ένωσης Μαρινών  από 25-27/10 που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και η συμμετοχή της στις διεθνείς εκθέσεις του Άμστερνταμ, Βαρκελώνης, Ντουμπάι και Λονδίνου.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.