Φεβρουαρίου 21, 2019

Βαγγέλης Τζόγιας: Άλλο πράμα η συνεργασία και άλλο η δοσοληψία. Μην τα μπερδεύετε!

Βαγγέλης Τζόγιας: Άλλο πράμα η συνεργασία και άλλο η δοσοληψία. Μην τα μπερδεύετε!

Αγαπητοί φίλοι, όλοι οι άνθρωποι του κου Κυρίτση ασχολήθηκαν κατά ριπάς με το θέμα της απλής αναλογικής. Γεγονός που και στον πλέον άπειρο με τα πολιτικά δείχνει τουλάχιστον αδυναμία και φόβο.

Θα σταθώ στο κείμενο του κου Βασίλη Χαδούλη. 

Μιλά λοιπόν για απλή αναλογική αναζητώντας την απλή λογική.

Φίλε Βασίλη είναι θεμιτό να προσπαθείτε να προστατέψετε το δήμαρχο. Είναι λογικό να του συμπαρασταθείτε στα δύσκολα που έρχονται (μιλώ για την εκλογική ήττα).

Όσο όμως κι αν προσπαθείτε μέσα από τα θέματα που προκύπτουν καθημερινά είναι αδύνατον να κάνετε τον Κόρακα... Περιστέρι ή το μαύρο… άσπρο. (αυτά μας έλεγε ο αείμνηστος δάσκαλος μου Κώστας Κατσαμάκης)

Δεν μπορεί φίλε Βασίλη ένας δήμαρχος να έχει αυτή τη φραστική συμπεριφορά. Να μιλά για υπολείμματα, εφιάλτες, φαντάσματα, αρρωστημένους και κατόπιν να ζητά συνεργασία! Επιπλέον κανένας από την παράταξή σας δεν βάζει θέμα γι’ αυτό το υβρεολόγιο. Άρα είστε και εσείς συνυπεύθυνοι για αυτό το τραγικό πολιτικό κλίμα στο νησί μας!

Ας δούμε όμως τον συνεργάσιμο κύριο Κυρίτση από τότε που έκανε την εμφάνιση του στα τοπικά μας πράγματα (για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να ενημερώνονται και οι νεότεροι)... Πάμε τώρα Βασίλη στην απλή... Λογική.

Θυμάσαι το απρεπές επεισόδιο στο λιμάνι; Για ευνόητους λόγους δεν το αναλύω.

Ξέχασες το ξύλο από συνδημότη μας στο δημαρχείο; Ξέχασες το ιστορικό με τους ταξιτζήδες;

Ξέχασες που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο με αστυνομική παρουσία; 

Ξέχασες το κάψιμο του αυτοκινήτου;

Ξέχασες τα δικαστήρια στον προηγούμενο δήμαρχο και σε ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο; Βασίλη ακόμα και την Κιαπόκα και τον Πάχο και τον Γ. Κρητικό που είναι(ήταν;) μαζί του έχει μηνύσει. Και πίστεψέ με αν τον βολεύει θα μηνύσει ακόμα και εσένα!!!

Ξέχασες που ο κος Κυρίτσης καθόταν στο καφενείο για να μην συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο; Ξέχασες που τίποτα δεν ψήφιζε;

Όλα αυτά και άλλα που τα αφήνω για μια επόμενη φορά έγιναν με την... ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Πάμε τώρα στην απλή αναλογική για την οποία όλοι κόπτεστε και προφανώς όπως σε όλα τα πράγματα έχει και τα θετικά και τα αρνητικά της.

Φίλε Βασίλη στον τοπικό πολιτικό στίβο όλοι συμμετέχουμε για το καλό του τόπου.

Ως παράταξη είμαστε υπέρ της συνεργασίας της καθαρής και της έντιμης που θα υπερασπίζετε το δημόσιο συμφέρον και θα το αποδείξουμε. Είναι άλλο πράμα η συνεργασία και άλλο η δοσοληψία. Μην τα μπερδεύετε!

Στη συνεργασία υπάρχουν κανόνες, αρχές, διαφάνεια, εμπιστοσύνη.

Σε ποια βάση να συνεργαστούμε με τον κο Κυρίτση;

Στα εκατομμύρια ευρώ που μοίρασε και μοιράζει ακάθεκτος με απευθείας αναθέσεις, Στο μεταναστευτικό και στο διχασμό της κοινωνίας ή μήπως για το ποιανού δημοτικού συμβούλου το οικόπεδο να αγοράσουμε;

Κι αν φίλε Βασίλη η απλή αναλογική δεν είναι δημοκρατική (το ακούσαμε και αυτό) τότε γιατί οι πολίτες της Κω ψιθυρίζουν ακόμα; Γιατί φοβούνται να μιλήσουν; Γιατί μιλάνε συνεχώς για τον εκδικητικό δήμαρχο;

Φίλε Βασίλη επέλεξα να απευθυνθώ σε εσένα γιατί εκτιμώ ότι πίσω από το γραπτό σου υπάρχει ένα άλλο ήθος και ύφος και γιατί εκτιμώ ότι υπάρχει και έδαφος συνεργασίας.

Βαγγέλης Τζόγιας

Μέλος της Δημοτικής Παράταξης

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.