Φεβρουαρίου 21, 2019

“Eντυπωσιακή η παρουσίαση της Κω στη Σερβική Τουριστική Αγορά-Μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί μας από TourOperators και Σερβικά ΜΜΕ”/video-δηλώσεις

 

ΘΕΜΑ : “Eντυπωσιακή η παρουσίαση της Κω στη Σερβική Τουριστική Αγορά-Μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί μας από TourOperators και Σερβικά ΜΜΕ”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της Κω, ως τουριστικού προορισμού στο Βελιγράδι που έγινε από το Δήμο Κω σε συνεργασία με το KontikiTravel, τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Σερβίας.

Η Κως γοήτευσε τους Σέρβους φίλους μας αποσπώντας τα πιο κολακευτικά σχόλια, βάζοντας γερές υποθήκες για τη φετινή τουριστική χρονιά αλλά και για τις επόμενες.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σιφάκης, έκανε την παρουσίαση σε πάνω από 200 πωλητές αλλά και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ της Σερβίας.

Η εκδήλωση είχε τηλεοπτική κάλυψη από τα δύο μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ ο Αντιδήμαρχος κ.Σιφάκης παραχώρησε και συνέντευξη, αναδεικνύοντας τη δυναμική που έχει η Κως, ως τουριστικός προορισμός.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Κω και το KontikiTravel, εξελίχθηκε σε Ελληνοσερβικό γλέντι ενώ εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις από την παρουσίαση του νησιού.

Για πρώτη φορά ο Δήμος Κω επιχειρεί, οργανωμένα και με στρατηγική, να ανοίξει νέες αγορές, μεταξύ των οποίων είναι και η τουριστική αγορά της Σερβίας. Οι ευνοϊκές συνθήκες για αυτό το εγχείρημα είχαν διαφανεί κατά τη διάρκεια της μεγάλης διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Βελιγραδίου, στην οποία η Κως έδωσε το παρών.

Μετά τη Σερβία, ο Δήμος Κω σχεδιάζει ανάλογα ανοίγματα στις αγορές της Τουρκίας, του Λιβάνου αλλά και άλλων χωρών.

Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για την Κω.

Με εξωστρέφεια, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και χαμόγελο.

Αυτό είναι το δικό μας μήνυμα.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.