Φεβρουαρίου 21, 2019

Σύσκεψη Εργατικού Κέντρου με συλλόγους και σωματεία για την καλύτερη οργάνωση της 24ωρης απεργίας στις 30 του Μάη /video

Σύσκεψη με συλλόγους, σωματεία και φορείς πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Εργατικό Κέντρο  με θέμα: Την καλύτερη οργάνωση, της 24ωρης απεργίας, που έχει προκηρυχτεί για  την Τετάρτη 30 του  Μάη δημιουργώντας "κοινό μέτωπο κατά των πολιτικών λιτότητας με  φορείς της κοινωνίας των πολιτών.

 

Η Συνομοσπονδία, μετέχοντας στην «Κοινωνική Συμμαχία» δημιουργεί κοινό μέτωπο κατά των πολιτικών λιτότητας με άλλους αντιπροσωπευτικούς φορείς της κοινωνίας των πολιτών.

Η πρώτη δράση στο πλαίσιο της κοινωνικής Συμμαχίας, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Μαΐου, Πανεθνική Ημέρα Δράσης, η οποία θα περιλαμβάνει 24ωρη Γενική Απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στάσεις εργασίας και άλλες μορφές κινητοποιήσεων από τους υπόλοιπους φορείς.

Η Συνομοσπονδία, καλεί τα Εργατικά Κέντρα και τις Οργανώσεις-μέλη της, να συντονίσουν τον αγώνα σε τοπικό επίπεδο, με τους αντίστοιχους φορείς, ώστε να υπάρξει μαζική και ενωτική συμμετοχή στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης.

Την ίδια ώρα η ΓΣΕΕ μαζί με τους υπόλοιπους αντιπροσωπευτικούς  φορείς της κοινωνίας των πολιτών, που μετέχουν ήδη στην «κοινωνική συμμαχία», απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής και σε άλλους φορείς να ενταχθούν στον κοινό αγώνα, ενάντια στη λιτότητα, στην ανεργία, στην υπερφορολόγηση.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.