Φεβρουαρίου 21, 2019

"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή” : “Τα υπολείμματα του Οράματος-Εφιάλτη κινούνται στο μόνο δρόμο που ξέρουν: αυτόν της αθλιότητας και της φαιδρότητας"

Από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Τα υπολείμματα του Οράματος-Εφιάλτη κινούνται στο μόνο δρόμο που ξέρουν: αυτόν της αθλιότητας και της φαιδρότητας.

Μαζί βεβαίως με το έτερο συγκοινωνούν δοχείο, με το οποίο προέρχονται από την ίδια μήτρα και είναι “συνεργατική”...

Θέλουμε να τα δώσουν όλα...να συνεχίσουν έτσι. Για να δικαιώσουν για μία ακόμα φορά και την έγκριτη τοπική εφημερίδα “Βήμα της Κω” που τους είχε χαρακτηρίσει “άδειους ντενεκέδες που κάνουν θόρυβο.”

Για να θυμάται ο κόσμος ποιοι είναι και κυρίως να θυμάται και πως ήταν η Κως πριν από 4 χρόνια.

Τολμούν και μιλούν αυτοί που διέλυσαν το Δήμο της Κω και μετά αυτοδιαλύθηκαν και οι ίδιοι. Μήπως θυμούνται πως ήταν η κατάσταση στους δρόμους στην Κω την προηγούμενη δημοτική περίοδο;

Μήπως ξέρουν πόσες ασφαλτοστρώσεις και παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο έχει κάνει αυτή τη δημοτική αρχή για να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος;

Γιατί οι πολίτες μπορούν να συγκρίνουν.

Μέσα στην εμπάθεια και τη μονομανία τους, πήραν πλάνα από δρόμους που δεν είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου, όπως το επαρχιακό δίκτυο, που η αρμοδιότητα του ανήκει στην Περιφέρεια. Τσιμουδιά φυσικά για εκεί…

Μήπως σκέφτονται να πάνε να πάρουν και πλάνα από το hotspot που είναι και δικό τους έργο;

Στην Κω γίνονται έργα.

Υπάρχουν καθυστερήσεις στην αποκατάσταση δρόμων στους οποίους γίνονται έργα, και πρώτοι από όλους το ξέρουμε εμείς. Το αναγνωρίζουμε και ζητάμε την κατανόηση των πολιτών, ο Δήμος Κω παλεύει κυριολεκτικά μόνος του.

Με τη διαφορά όμως ότι αυτή τη φορά υπάρχει Δήμος που δουλεύει, κάνει και λάθη αλλά τολμά να ακούει το δημότη, γιατί την προηγούμενη περίοδο του Οράματος-Εφιάλτη δεν υπήρχε τίποτα.

Παράλληλα όμως κλείνουν πληγές που έρχονται από το χθες, γίνονται ασφαλτοστρώσεις, υπάρχει μια δημοτική αρχή που σχεδιάζει, δουλεύει και αξιοποιεί και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ για να βελτιώσει την εικόνα της Κω.

Όσο για τα φαντάσματα του παρελθόντος, τους αναμένουν πολλές εκπλήξεις το επόμενο διάστημα”.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.