Φεβρουαρίου 21, 2019

Μαρία Αναστασίου Σκουφεζή: “Αφού δεν μπορούν να νικήσουν αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού…”

Μαρία Αναστασίου Σκουφεζή: “Αφού δεν μπορούν να νικήσουν αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού…”

Τα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων, λειτουργούν για πρώτη φορά από αυτή τη δημοτική αρχή.

Γιατί την προηγούμενη περίοδο ήταν διακοσμητικά, σε πλήρη αδράνεια και ανυποληψία.

Για πρώτη φορά, ένας Δήμαρχος παραχώρησε με απόφαση του αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια. Για πρώτη φορά εμείς εδώ στην Αντιμάχεια, ως τοπικό συμβούλιο, καταθέσαμε προτάσεις που εντάχθηκαν στο τεχνικό πρόγραμμα και έγιναν έργα.

Από ασφαλτοστρώσεις, διανοίξεις δρόμων στο σχέδιο πόλης Μαστιχαρίουκαι την Αντιμάχειατον νέο τάπητα στον προβλήτα του λιμανιού και τον ηλεκτροφωτισμό έως την εκβάθυνση του λιμανιού.

Φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους και αποφάσισαν να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Εφόσον δεν μπορούν να συγκροτήσουν συνδυασμούς, αποφάσισαν τη μείωση του αριθμού των υποψηφίων.

Εφόσον δεν μπορούν να διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών της Κω, αποφάσισαν να διαλύσουν το Δήμο και να τον οδηγήσουν σε ακυβερνησία με την απλή αναλογική. Έτσι νομίζουν βέβαια.

Εφόσον δεν μπορούν να έχουν υποψηφίους στις κοινότητες αποφάσισαν να αποκόψουν τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής στις δημοτικές κοινότητες από την παράταξη τους. Αποφάσισαν με το έτσι θέλω να μην υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο κάθε παράταξης με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους συμβούλους για τις δημοτικές κοινότητες, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Τα χωριστά ψηφοδέλτια στις δημοτικές κοινότητες θέλουν να μας αποσυνδέσουν από την παράταξή μας. Οι υποψήφιοι όμως στις δημοτικές κοινότητες ταυτίζονται σε ένα κοινό πρόγραμμα αντιλήψεων και στόχων με την παράταξή τους.

Με αυτά τα φθηνά κόλπα θεωρούν ότι μπορούν να μας δυσκολέψουν ή να διαλύσουν το Δήμο.

Λάθος πόρτα χτύπησαν. Εμείς θα ενημερώσουμε τους πολίτες για αυτές τις μεθοδεύσεις αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Αυτοί που μεθοδεύουν όλα αυτά, να ξέρουν ότι το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Αλλαγής στη δημοτική κοινότητα Αντιμάχειας θα είναι ακόμα πιο ισχυρό και θα δώσει δυνατά, σκληρά και ανυποχώρητα τη μάχη για την Αντιμάχεια αλλά και για να μην οδηγηθεί σε ακυβερνησία ο Δήμος Κω.

Μαρία Αναστασίου Σκουφεζή

Πρόεδρος Δημοτικής ΚοινότηταςΑντιμάχειας

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.