Φεβρουαρίου 21, 2019

Απάντηση #Διέσης στη ΔYNAMH ΑΛΛΑΓΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ : Κομματικό φερέφωνο ο Γιάννης Ζερβός; Για να θυμηθούμε...

#Δίεση: Ο τέως γραμματέας της Νομαρχιακής Β.Σ του ΠΑΣΟΚ και διαχρονικός συλλέκτης κομματικών παρασήμων είναι ικανός να ισχυριστεί πως μας ήρθε θεόσταλτος, όπως το μάννα από τον ουρανό –  Δεν είναι η Κως το νησί των Λωτοφάγων, κ. Κυρίτση – Οι μέρες της εξουσίας σας είναι μετρημένες.

Το ποιος νυν αιρετός, εδώ στο νησί, έχει υπηρετήσει με απόλυτη αφοσίωση κομματικά κατεστημένα που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της απόλυτης καταστροφής το γνωρίζουν όλοι.

Μόνο ένας κάνει πως το ξεχνάει.

Το ποιος δεν μπορεί να συνεργαστεί με κανέναν, επενδύοντας κατά καιρούς σε ρητορικές που φλερτάρουν άλλοτε με τον κοινωνικό διχασμό και άλλοτε με την προσωπική εμπάθεια το γνωρίζουν επίσης όλοι.

Μόνο ένας κάνει πως το ξεχνάει.

Το ποιος κινείται με μεθοδεύσεις βάσει των προσωπικών του πολιτικών επιδιώξεων, αφήνοντας τις ανάγκες του νησιού στο έλεος του Θεού, το γνωρίζουν αυτοί που υφίστανται τις συνέπειες αυτής της προκλητικής συμπεριφοράς, δηλαδή, όλοι ανεξαιρέτως.

Μόνο ένας κάνει πως το ξεχνάει.

Κι αυτός που κάνει πως το ξεχνάει δεν λέγεται Γιάννης Ζερβός.

Ονομάζεται Γιώργος Κυρίτσης.

Ο οποίος, διά του Γραφείου Τύπου της παράταξής του, με την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε, επιδίδεται σε νέο ρεσιτάλ πρόκλησης:

Ισχυρίζεται ότι η #Δίεση δεν προσήλθε στη συνάντηση των επικεφαλής για την ενημέρωση των επεμβάσεων στο Λιμάνι.

  •          Του υπενθυμίζουμε ότι αιτηθήκαμε την εισαγωγή του θέματος στο κυρίαρχο όργανο του Δήμου, στο δημοτικό συμβούλιο, κάτι που φυσικά δεν έκανε, γιατί αν το έκανε θα αποκαλυπτόταν δημόσια η γύμνια των επιχειρημάτων του και θα καταλάβαιναν όλοι ότι αυτός ευθύνεται για την πολύμηνη αδράνεια.

Ισχυρίζεται ότι η αποκατάσταση των τριών σχολείων που επλήγησαν από το σεισμό γίνεται με ιδίους πόρους του Δήμου.

  •          Αν τα 600.000 ευρώ που εγκρίθηκαν μέχρι στιγμής από την κεντρική εξουσία ο Δήμαρχος τα καταλογίζει στους ιδίους πόρους του Δήμου, τότε τι να πούμε, τρικυμία εν κρανίω... Του συνιστούμε να αφήσει τους λεονταρισμούς και να διεκδικήσει χρήματα από το κράτος, ώστε το ποσό της αποκατάστασης να καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ισχυρίζεται επίσης ότι η Δημοτική Αρχή έδρασε άμεσα για την αποκατάσταση των σχολικών μονάδων.

  •          Τον παραπέμπουμε στις δικές του δημόσιες δηλώσεις, στις 29 Νοεμβρίου 2017, στον ΔΗΡΑΣΚ, που παραδέχεται ότι η ευθύνη της καθυστέρησης των μελετών ανήκει στον Δήμο.

Επαναλαμβάνουμε, η κοροϊδία έχει και όρια, κ. Κυρίτση. Οι δημότες όλα αυτά δεν τα ξεχνούν.

Δεν είναι η Κως το νησί των Λωτοφάγων.

Γραφείο Τύπου #Δίεση

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.