Φεβρουαρίου 21, 2019

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή :“Η Κως δεν χρειάζεται κομματικές φωνές. Θέλει καθαρέςσχέσεις, ισχυρή τοπική διακυβέρνηση και συνεργασίες.”

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή :“Η Κως δεν χρειάζεται κομματικές φωνές. Θέλει καθαρέςσχέσεις, ισχυρή τοπική διακυβέρνηση και συνεργασίες.”

Από τηΔημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή”εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Τοκομματικό φερέφωνο ξαναχτύπησε.

Τηνώρα που ο ΔήμοςΚω κάνει τιτάνια προσπάθεια για να κλείσει τις πληγές που άνοιξε ο σεισμός, την ώρα που η Κως πρέπει να είναι ενωμένη, το παιδί του κομματικού σωλήνα κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες του νησιού.

Έχει άποψη για όλα, κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Μετατρέπει όλα του τα συμπλέγματα σε ανακοινώσεις  εμπάθειας εναντίον τηςδημοτικής αρχής.

Δεν γνωρίζει ότι εδώ και 10 μήνες υπάρχει αβεβαιότητα για τα έργα στο λιμάνι που έχουν αναλάβει το Υπουργείο Υποδομών και μόλιςχθες βρέθηκαν οι πόροι των 29 εκ.ευρώ ενώ απομένει η διαδικασία δημοπράτησης.

Δεν γνωρίζει ότι ο Δήμαρχος Κω εδώ και πολύ καιρό είχε προτείνει να συνδράμει την κεντρική εξουσία, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το έργο της αποκατάστασης των ζημιών στο παραλιακό μέτωπο του λιμανιού.

Δεν γνωρίζει ή για την ακρίβεια κάνει ότι ξεχνάει ότι ο Δήμος Κω ανέλαβε και υλοποιεί τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στα τρία σχολεία του νησιού με δικούς του πόρους. Ένα έργο που θα έπρεπε να είχε χρηματοδοτηθεί και να εκτελείται από τηνκεντρική εξουσία. Αλλά ο ίδιος κατηγορεί το Δήμο γιατί ανέλαβε πρωτοβουλία και υλοποιεί τα έργα για την επαναλειτουργία των σχολείων. Δεν μας λέει όμως ποιος και πότε θα έκανε τα έργα στα σχολεία. Για αυτότο ζήτημα έχει καταπιεί τη γλώσσα του, όπως την κατάπιε και για άλλα ζητήματα.

Δεν γνωρίζει για το σχέδιο του Δήμου και τουΛιμενικού Ταμείου για την προσωρινή παρέμβαση στο χώρο του παραλιακού μετώπου του λιμανιού γιατί όταν ο Δήμαρχος κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων για να τους ενημερώσει, ο ίδιος μαζί με το έτερο συγκοινωνούν δοχείο, δεν προσήλθαν για να ενημερωθούν.

Κατά τα άλλα, πιστεύουν στη συνεργασία και περιμένουν με μεθοδεύσεις,όπως την αλλαγή του εκλογικού νόμου, για να μπορούν να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές. Και μετά να εκβιάζουν και να παίζουν παιχνίδια εις βάρος των πολιτώντηςΚω.

Η Κως δεν έχει ανάγκη από κομματικές φωνές. Θέλει καθαρέςσχέσεις, χρειάζεται ισχυρή τοπική διακυβέρνηση και συνεννόηση.

Χρειάζεται ενότητα,χρειάζεται ανθρώπους που θα βάζουν πάνω από όλα τηνΚω και όχι το κόμμα.

Και τα κόμματα πρέπει να κάνουνένα βήμα πίσω, η Κωςείναι υπόθεσητων πολιτών της και μόνο.”

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.