Μαρτίου 23, 2019

ΟΡΑΜΑ: Γιάννης Φραγκούλης προσκεκλημένος της εκπομπής «3 στο Αιγαίο»

Μαρτίου 12, 2018 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη γειτονική μας Κάλυμνο βρέθηκε ο Αν. Επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννης Φραγκούλης προσκεκλημένος της εκπομπής «3 στο Αιγαίο» που παρουσιάζουν οι κυρίες Ειρήνη Χαλκίτη και Νίκη Ρεΐση στην Τηλεόραση Αιγαίο.

Στην τριαντάλεπτη συνέντευξη του ο κος Φραγκούλης ανέλυσε τις θέσεις της παράταξης σε μία σειρά ζητημάτων που ετέθησαν και αφορούσαν τόσο την επικαιρότητα (αποκατάσταση σχολείων και λιμανιού από το σεισμό) όσο και την στόχευση της παράταξης για την επόμενη μέρα.

Ο κος Φραγκούλης ανέδειξε με επιχειρήματα και παραδείγματα τις ουσιαστικές αντιθέσεις που υπάρχουν με την ασκούμενη πολιτική από τη νυν Δημοτική Αρχή της Κω και τον χρόνο που χάθηκε για μείζονα αναπτυξιακά θέματα που αγγίζουν την τοπική οικονομία και κατ’ επέκταση τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στους Κώους δημότες.

Ο κος Φραγκούλης έδωσε, επίσης, το στίγμα της παράταξης για μία ουσιαστική αλλαγή σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου που θα επέλθει με την ανάληψη της διακυβέρνησης του τόπου από το ΟΡΑΜΑ και θα αφορά σε μία ουσιαστική συμμετοχική διαδικασία συναπόφασης που θα αγκαλιάζει όλες τις φωνές και θα σέβεται τη διαφορετική άποψη.

Το βίντεο από τη συνέντευξη του κου Φραγκούλη μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/dwi5hcp7t5g

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.