Ιανουαρίου 19, 2019

Προχωρά η διαδικασία για την Εκλογή Συνέδρων στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής - Ορίστηκε Συντονιστική Επιτροπή

Φεβρουαρίου 09, 2018 0

Σε αναμονή των νέων διαδικασιών που θα προκύψουν από το Συνέδριο του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς «Κίνημα Αλλαγής» ορίζεται προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσων, η οποία σε συνεργασία με τον Συντονιστή Δικτύου Εμπιστοσύνης, κ. Βασίλη Πίτση,  θα οδηγήσει τα νησιά  Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Αγαθονήσι και Λειψούς στις αρχαιρεσίες της 04/03/2018 για την εκλογή συνέδρων.

Η Συντονιστική Επιτροπή απαρτίζεται από τους Βασίλαρο Νίκο, Γαβαλά Κατερίνα, Καλοκαιρινό Αλέξανδρο, Κανταρτζή Νίκο, Καρπαθάκη Ιωάννη, Μπακρυσιώρη Σαράντο, Ντάλια Αναστάσιο,  Σλίμαν Φώτη. 

Αυτές τις μέρεςθα λειτουργήσει η ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής (kinimaallagis.gr) μέσα από την οποία μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη ως τις 22/2/2018, αλλά και όλα τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη θα μπορούν να  επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στην Αθήνα από 16 εως 18 Μαρτίου.

Στα πλαίσια προσυνεδριακού διαλόγου καλείστε όλοι να παρευρεθείτεστην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Κω, στο ξενοδοχείο «Άστρον», στις 17/02 και ώρα 11.30 πμ, με τον τ. Υπουργό και Βουλευτή της Δη.Συ. κ. Κώστα Σκανδαλίδη με σκοπό τόσο να αναλυθούν τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα όσο και να διατυπωθούν προτάσεις και απόψεις που αφορούν τον νέο πολιτικό φορέα.  

Για την Σ.Ε.

Κατερίνα ΓΑΒΑΛΑ

 

 

 

 

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ& ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΕΔΔ)


Εκλογής Συνέδρων Στο Συνέδριο Του «Κινήματος Αλλαγής»
Προσωρινή διεύθυνση: δικηγορικό γραφείο Αντώνη Ν. Βγόντζα,
Μασσαλίας 18,10680 Αθήνα, τηλ. 2103607431
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


                                                                                                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η διαδικασία για την Εκλογή Συνέδρων στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής προχωράει. Όπως προβλέπεται στο άρθρο 5 της Εγκυκλίου πρέπει να γίνει επικαιροποποίηση των στοιχείων των μελών και επιλογή του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.
Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή (με email ή sms) του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) στα μέλη που είχαν εγγραφεί κατά τη διαδικασία εκλογής του Νοεμβρίου 2017.
Μαζί με τα πιο πάνω στοιχεία τα μέλη θα λάβουν και το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr. Εκεί μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και να επιλέξουν σε ποιο δήμο ή δημοτικό διαμέρισμα και εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την εκλογή Συνέδρων της 4ης Μαρτίου 2018.
Αν κάποιο από τα μέλη δεν παραλάβει μέχρι και αύριο τα πιο πάνω στοιχεία, τότε πρέπει να εισέλθει στον πιο πάνω σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr και να κάνει εγγραφή ως νέο μέλος. Θα ακολουθήσει έλεγχος των στοιχείων του και αν εξακριβωθεί ότι είναι ήδη μέλος, θα του αποσταλούν τα στοιχεία του ονόματος χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password).
Αν όμως δεν βρεθεί ως εγγεγραμμένο μέλος, τότε θα του αποσταλεί μήνυμα να καταβάλει το ποσό του ενός (1) ευρώ για την νέα του εγγραφή.
Η συμβολή των συμπολιτών μας είναι αναγκαία για την άρτια διεξαγωγή της διαδικασίας.
Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2018
Ο Πρόεδρος της ΑΕΔΔ
______________________
Αντώνης Ν. Βγόντζας

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.