Δεκεμβρίου 13, 2018

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ – ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ./video-δηλώσεις

Πρωτοβουλία αναλαμβάνει  σήμερα και διαβουλεύσεις με τα υπουργεία δικαιοσύνης  και περιβάλλοντος ο βουλευτής Ηλίας Καματερός, ώστε μετά και τις συζητήσεις στις αρμόδιες επιτροπές  της βουλής που συνεδριάζουν από  το απόγευμα, να ψηφιστεί την Δευτέρα στο πολυνομοσχέδιο η πρόβλεψη για την αυτόνομη λειτουργία του κτηματολογίου στην Κω, και όχι απλώς παραρτήματος της Ρόδου, όπως προβλέπεται  στο πολυνομοσχέδιο., για τις έδρες των νομών σε όλη την Ελλάδα.. Επίσης όπως μας δήλωσε ο κ. Καματερός σε τηλεφωνική συνέντευξη στον ΔΗΡΑΣ, παρόμοιες προσπάθειες γίνονται και για την διαχείριση των ποσοστών απόδοσης στους ΟΤΑ από την εκμετάλλευση λατομείων, ένα ζήτημα που αφορά και απασχολεί τον δήμο Νισύρου.

Ο κ. Καματερός επιβεβαιώνει την πολιτική βούληση που υπάρχει για την παραχώρηση του ακινήτου στον Λινοπότη στον δήμο , ενώ για τα υπόλοιπα ακίνητα που διεκδικεί , υπογράμμισε ότι πρέπει να προετοιμαστούν από τον δήμο, όπως έγινε για τον Λινοπότη οι προτάσεις αξιοποίησης , ώστε να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.