Δεκεμβρίου 13, 2018

Ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ

Ιανουαρίου 10, 2018 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ

Τα ψέματα της αντιπολίτευσης και των φιλικών της ΜΜΕ αποκάλυψε και κατήγγειλε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Αταίριαστοι" με τους δημοσιογράφουςΓιάννη Ντσούνο και ο Χρήστο Κούτρα.

Συγκεκριμένα:

  1. Για το "Μακεδονικό", αφού ανέφερε την διαχρονική θέση του ΣΥΡΙΖΑ για σύνθετη ονομασία, τεκμηρίωσε το συμφέρον της χώρας μας για την εξεύρεση λύσης στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης συνθηκών συνεργασίας, ειρηνικής συμβίωσης, αλληλεγγύης και ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και όχι μόνο, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες.
  2. Σε σχέση με ζητήματα του συνδικαλιστικού νόμου, η μόνη αλλαγή που συμφωνήθηκε, αφορά τον κανόνα της απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης. των πρωτοβάθμιων σωματείων, σύμφωνα με την οποία πρέπει να παρίσταται το 1/2 αντί του 1/3, των οικονομικά τακτοποιημένων που ισχύει σήμερα. Δεν αφορά τα πανελλαδικής εμβέλειας πρωτοβάθμια σωματεία, όπως ανακριβώς ανέφερε η κ. Κανέλλη για τον τουρισμό,. ούτε τα σωματεία ευρύτερων περιοχών.

Ταυτόχρονα αποκρούσαμε απαιτήσεις των θεσμών όπως τη θεσμοθέτηση της ανταπεργίας (λοκ άουτ), την επί τα χείρω αλλαγή στο χρόνο προειδοποίησης για την κήρυξη της απεργίας, τη θεσμοθέτηση γενικής ρήτρας απόλυσης των συνδικαλιστικών στελεχών κ.α.

 Επίσης ο Ηλίας Καματερός, απαντώντας στις αναφορές του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου και υπεύθυνου των Social Media της ΝΔ κ. Κυρανάκη για ευθύνες δήθεν της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσον αφορά τις περικοπές στις συντάξεις, αυξήσεις φόρων κ.λ.π. τόνισε: «Είναι υποκρισία της ΝΔ ότι "λυπάται" για όλα αυτά, όταν αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της χώρας και όταν λόγω της ιδεολογίας τους, είναι αυτοί που επέβαλλαν τα μνημόνια, σε αντίθεση με μας που οδηγούμε τη χώρα στην έξοδο από την επιτροπεία».

 

Γραφείο Τύπου

 

Η εκπομπή στο παρακάτω link

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65866

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.