Δεκεμβρίου 12, 2018

Β.Πίτσης: Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές του νέου φορέα την Κυριακή / video

Συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, έδωσε σήμερα πρωί  ο υπεύθυνος της Εκλογικής Διαδικασίας Β. Συγκροτήματος Δωδ/σου του νέου Πολιτικού Φορέα κ. Βασίλης Πίτσης για τις διαδικασίες των εκλογών της Κυριακής, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί ο νέος επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο κ. Πίτσης, ανέφερε ότι επιστρατεύτηκε και αυτός έτσι ώστε να προχωρήσει αυτός ο νέος Φορέας, που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Στην Κω, όπως ενημέρωσε, θα στηθούν 6 κάλπες: - Στην πόλη της Κω (στο Χάνι) - Στο Ζηπάρι (στην αίθουσα της Κοινότητας) - Στο Πυλί (στην αίθουσα της Κοινότητας) - Στην Καρδάμαινα (στο Δημοτικό κατάστημα) - Στην Αντιμάχεια (στο Δημοτικό Κατάστημα) - Στην Κέφαλο (στο πολιτιστικό κέντρο). Επίσης η επιτροπή είναι υπέυθυνη για τις εκλογές σε Πάτμο, Κάλυμνο Νίσυρο και Αστυπάλαια. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει από 8 το πρωί - 8 το βράδυ.
Αυτός που θα ψηφίσει την πρώτη Κυριακή θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει και την επόμενη Κυριακή εφόσον υπάρχει και επόμενη εκλογική διαδικασία. Για όσους προσέλθουν μόνο στην δεύτερη Κυριακή δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου.  Στόχος είναι να γίνει εκ νέου καταγραφή νέου μητρώου μελών με βάσει τα στοιχεία της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας.
Ο κ. Πίτσης, τόνισε ότι στις προηγούμενες εκλογές για επικεφαλής, ψήφισαν στην Κω 68 άτομα, ενώ στόχος τους είναι να πενταπλασιαστούν οι ψηφοφόροι σε αυτήν την αναμέτρηση. Επίσης, ανέφερε ότι υπάρχει συσπείρωση παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και νέων από άλλους φορείς, για την στήριξη αυτού του νέου πολιτικού φορέα και την ανανέωση του. 
Να σημειωθεί ότι ο κάθε ψηφοφόρος υποχρεούται να καταβάλει 3 ευρώ για να ψηφίσει.
840 κάλπες έχουν στηθεί στην Ελλάδα και 30 στο Εξωτερικό
 
Υποψήφιοι για την ηγεσία είναι οι: Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Καμίνης, Σταύρος Θεοδωράκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης, Απόστολος Πόντας, Δημήτρης Τζιώτης, Κων. Γάτσιος
 
ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣγια τον ενιαίο φορέα της προοδευτικής παράταξης 
ΠΟΤΕ Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 από τις 8:00 πμ έως τις 8:00 μμ. Εφόσον χρειαστεί 2ο γύρος θα διεξαχθεί Την Κυριακή 19 Νοέμβριου 2017. Στον 2ο γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν ΜΟΝΟ όσοι ψήφισαν και στον 1o. ΠΟΙΟΙΜπορεί να ψηφίσει κάθε πολίτης εγγεγραμμένος/η στον εκλογικό κατάλογο των εθνικών βουλευτικών εκλογών  έως και τον Νοέμβριο 2017.
 ΠΟΥ Ο κάθε πολίτης μπορεί να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της Επικράτειας με την ταυτότητα ή το διαβατήριο του. Το ελάχιστο αντίτιμο που καταβάλλεται είναι 3 ευρώ.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΩΝ
 Δήμος  Διεύθυνση Κέντρου  Ονομασία
ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ Αστυπάλαια  Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Πόθια Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΛΕΙΨΩΝ Λειψοί  Δημορικό κατάστημα Λειψών
ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ Λέρος  Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Πλάτανος  Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Πηγάδια  ΚΕΠ ή Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Όλυμπος  Κοινότητα
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥ Κάσσος ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΣΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΩ Κως "Χάνι" ΠΟΛΙΣ ΤΗΣ ΚΩ
ΔΗΜΟΣ ΚΩ Αντιμάχεια  Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΩ Ζημπάρι  Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΩ Καρδάναινα  Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΩ Κέφαλος  Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΚΩ Πυλί Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥ Νίσυρος  Δημοτικό κατάστημα
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Καστελόριζο  Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αρχάγγελος Δημοτικό Σχολείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αφάντου Δημοτικό Σχολείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Ιαλυσσός  Πνευματικό Κέντρο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΛΑΡΔΟΣ ΚΕΠ ΛΑΡΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Γεννάδι  Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Έμπωνα  Δημοτικό Σχολείο
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Ρόδος Ροδίνι ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Σορωνή ΚΕΠ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Κρεμαστή ΚΕΠ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Καλλυθιες ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΗΣ Σύμη  ΚΕΠ
ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ Τήλος ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΣ Χάλκη  Δημοτικό Σχολείο

 

 
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.