Δεκεμβρίου 12, 2018

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ/video

Ακούγοντας τα έργα που προγραμματίζονται στο πυλί ενόψει της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος, οι πολίτες αναφέρθηκαν στα θέματα  της έλλειψης αστυνόμευσης κατά τις απογευματινές ώρες στην περιοχή εξαιτίας των μεταναστών, στο ενδεχόμενο δημιουργίας νέου hot spot, αλλά και σε θέματα καθημερινότητας που αφορούν ασφαλτοστρώσεις, αλλά και στην ανάγκη δημιουργίας νέων σχολικών  κτιρίων.

Για Λύκειο Ζηπαρίου: Αυτή τη στιγμή εξετάζεται αν είναι εφικτή η πρόταση μετεγκατάστασης στο χώρο του κ. Πίτση (η μόνη προσφορά που κατατέθηκε στον ανοικτό διαγωνισμό), αλλιώς θα προχωρήσει η πρόταση του κ. Χαραμαρά για προμήθεια προκατασκευασμένων αιθουσών έως ότου προχωρήσει η μόνιμη λύση για το νέο κτήριο.

Για το θέμα της λειτουργίας της βιβλιοθήκης ο δήμαρχος Κω ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος βρήκε λύση για τη βιβλιοθήκη Αντιμάχειας βάζοντας τις ενορίες της περιοχής να τη λειτουργήσουν. Ο δήμαρχος εξέφρασε την ευχή να βρεθεί αντίστοιχη λύση και για την βιβλιοθήκη Πυλίου μιας και δεν περνάει από τον επίτροπο η κάλυψη της μισθοδοσίας βιβλιοθηκονόμου, ούτε μέσω σύμβασης σε κάποια εταιρία.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.