Οκτωβρίου 22, 2018

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ : ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ/video

Μπορεί η στάση του υπουργείου υποδομών να ήταν αρνητική ως προς την πρόταση του δήμου της Κω για την ανάπτυξη και δημιουργία νέων λιμενικών εγκαταστάσεων που να εξυπηρετούν και τον θαλάσσιο τουρισμό, και σε αντίθεση με τις δηλώσεις αρχικά μετά τον σεισμό και κυβερνητικών παραγόντων που έκαναν λόγο για μια ευκαιρία να αναπτύξουμε τις λιμενικές υποδομές , αλλά όπως διευκρινίζει ο αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής ο δήμος δεν θα υποχωρήσει , θέτοντας σε διαβούλευση αυτήν την πρόταση και συνεχίζοντας την διεκδίκηση για την  αποδοχή της πρότασης, η οποία σημειωτέων δεν είναι υπερβολική σε κόστος καθώς αναφέρετε σε 29 εκατομμύρια ευρώ.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη της αποκατάστασης της ζημιάς που  προκάλεσε ο σεισμός στο σύνολο του λιμανιού, ο κ. Γερασκλής δηλώνει ότι η μόνη εκκρεμότητα που εξακολουθεί να υπάρχει στον σχεδιασμό του υπουργείου υποδομών είναι το κτήριο επιβατών το οποίο έχει κριθεί κατεδαφιστέο.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.