Σεπτεμβρίου 22, 2018

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ- ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΙΣΧΎΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΕΤΕΣ/video

Λίγο μετά το μεσημέρι κατέληξε ευτυχώς η συμφωνία με την Τουρκία για τους πλόες των πλοίων και θαλαμηγών με τουρκική σημαία η οποίοι επρόκειτο να διακοπούν από σήμερα μετά τα αντίμετρα που είχε αποφασίσει να εφαρμόσει η τουρκική πλευρά για τον χαρακτηρισμό της ναυσιπλοΐας σε γκρι. Όπως μας ενημέρωσε ο ναυτικός πράκτορας  Σπύρος Τυρινόπουλος η συμφωνία τελικά είναι να συνεχιστούν κανονικά τα δρομολόγια των επιβατηγών  και τουριστικών πλοίων , όχι όμως και οι ναυλώσεις θαλαμηγών και της γκουλέτας. Έτσι οι κρατήσεις και τα δρομολόγια συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα θα επεκταθούν και την χειμερινή περίοδο με μια διανυκτέρευση , που θα εξυπηρετήσει τις διήμερες εκδρομές των τούρκων επισκεπτών στο νησί μας.

Για τις επιπτώσεις στην οικονομία του θαλάσσιου τουρισμού, ο ναυτικός πράκτορας Μουράτ Μπουρινάκης  ο οποίος ειδικεύετε στην πρακτόρευση θαλαμηγών και των πλοίων τύπου γκουλέτα , μας διευκρινίζει που ακριβώς εντοπίζετε το πρόβλημα με τους ναύλους και γιατί  πρέπει να εφαρμοστούν οι κανόνες που προβλέπονται..

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.