Οκτωβρίου 22, 2018

Η ΚΕΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ

Αυγούστου 18, 2017 0

ΘΕΜΑ : “Η ΚΕΔΕ στηρίζει την πρόταση του Δημάρχου Κω για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ- Νέες πρωτοβουλίες του Δημάρχου Κω κ.Γιώργου Κυρίτση.”

Μεγάλη εμβέλεια αποκτά η παρέμβαση του Δημάρχου Κω κ.Γιώργου Κυρίτση για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στην Κω, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

Ο Δήμαρχος μετά την παρέμβασή του προς τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς και την πρότασή του για εθνική συνεννόηση και διεκδίκηση στο συγκεκριμένο ζήτημα, απέναντι στους δανειστές, αναλαμβάνει μια σειρά νέων πρωτοβουλιών.

Άμεσα θα αναδείξει το ζήτημα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης με παρεμβάσεις προς τον Πρόεδρο της Κομισιόν κ.Γιούνκερ, τον αρμόδιο Επίτροπο κ.Μοσκοβισί ενώ κινητοποιεί και τους Έλληνες ευρωβουλευτές.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ.Γιώργος Πατούλης, με δήλωσή του, στηρίζει πλήρως το αίτημα του Δήμου Κω για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε νησιά που έχουν υποστεί φυσικές καταστροφές και αντιμετωπίζουν τις αρνητικές συνέπειες του μεταναστευτικού.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.