Μαρτίου 20, 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΗΓΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΧΟΛΕΙΑ /video

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10.08.2017 η προγραμματισμένη συνάντηση μετά από πρόσκληση, του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. ΔαυΐδΓερασκλής, ο Προέδρος Σχολικών Επιτροπών κ. Εμμανουήλ Ζερβός και οι Διευθυντές ή εκπρόσωποι των σχολικών μονάδων 1ου Γυμνασίου, 1ου Λυκείου, 2ου Λυκείου, 1ου Δημοτικού Σχολείου, 4ου Δημοτικού Σχολείου & 7ου Δημοτικού Σχολείου κύριοι Θανάσης Νικολής, Γιώργος Χαρτοφύλης, Κώστας Μαλλιόπουλος, Δημήτρης Έψιμος, Δημήτρης Χασαπλαδάκης και Ειρήνη Κουτσούτη αντίστοιχα.

Στη συνάντηση ως εκπρόσωπος της Β/θμιας συμμετείχε ο κ. Γιάννης Τρικοίλης και ο κ. Μηνάς Χατζηαντωνίου ως εκπαιδευτικός.

Αναλύθηκε η κατάσταση και όλοι συμφώνησαν ότι:

  1.      Άμεσα ο Δήμος ξεκινά τις παρεμβάσεις στα σχολικά κτήρια που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό.
  2.      Προσδιορισμός εντός του επόμενου δεκαημέρου του Χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης των αναγκαίων εργασιών.
  3.      Συμφωνήθηκε ότι αν απαιτηθεί, θα υπάρξει συλλειτουργία σχολικών μονάδων.
  4.      Ο καθορισμός των ωραρίων θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη συνάντηση και εφόσον απαιτηθεί συλλειτουργία.
  5.      Τα εμπλεκόμενα σχολεία θα καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι την Τετάρτη 16.08.2017.
  6.      Συμφωνήθηκε ότι σε συνεργασία με το δήμο, οι Διευθυντές θα εγκατασταθούν σε αίθουσες σχολείων με φροντίδα του Δήμου ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη να μεταφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ο Δήμος κινείται με υψηλές ταχύτητες προκειμένου να επιταχυνθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για την άμεση έγκριση αναδόχων στο 1ο Γυμνάσιο, 1ο και 2ο Λύκειο και να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.