Μαϊου 24, 2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ:ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ:Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΑΘΜΩΝ Τ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ/video

Διαβεβαιώνοντας  για την πολιτική τους βούληση και την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να συνεργάζονται επιλύοντας ανεξάρτητα με τα όρια των αρμοδιοτήτων, ζητήματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, καθώς και στην ολοκλήρωση και βελτίωση των υποδομών του νησιού, ο περιφερειάρχης ΠΝΑ Γ. Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης , σε κοινές τους δηλώσεις μετά την πολύωρη σύσκεψη εργασίας, ανακοίνωσαν τις αποφάσεις τους για συνεργασία και υποστήριξη στους τομείς της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και την επέκταση των δημοτικών ιατρείων, τις μεγάλες παρεμβάσεις στην βελτίωση και ηλεκτροφωτισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου, καθώς και στην παρέμβαση για την υλοποίηση ενός ενεργειακού προγράμματος του δημοτικού οδικού δικτύου για τον περιορισμό του κόστους ,ενώ όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε η συνεργασία τους συνεχίζετε στον τομέα της τουριστικής προβολής, η οποία ήταν αποτελεσματική το προηγούμενο διάστημα, καταφέρνοντας να αντιστρέψει το δυσάρεστο κλίμα που είχε προκαλέσει το προσφυγικό.

Η εξειδίκευση των προτάσεων για παρεμβάσεις σε αυτούς τους τομείς από τις υπηρεσίες δήμου Κω και ΠΝΑ είναι το επόμενο στάδιο, επεσήμανε στην δήλωσή του ο περιφερειάρχης δεσμευόμενος για την διασφάλιση των πόρων για την υλοποίησή τους.

Ο δήμαρχος Κω εστιάζοντας στα θέματα του τουρισμού, έκανε λόγο για συναντίληψη των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης και για συνεργασία η οποία δεν είναι μόνο αναγκαία αλλά και υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία, προκειμένου να καλυφθούν οι αδυναμίες της κεντρικής εξουσίας. Η στόχευση τόνισε ο δήμαρχος είναι μέσα από το μεγάλο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης να πετύχουμε μεθοδικά το άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.