Μαϊου 24, 2018

“Αισθητική αναβάθμιση της Ζιάς και δημιουργία νόμιμου χώρου ελεγχόμενης στάθμευσης είναι η συναπόφαση με τους επαγγελματίες της περιοχής.” Η λαϊκή συνέλευση με τη συμμετοχή των επαγγελματιών στη Ζιά, έδειξε ότι ο δρόμος του διαλόγου, της συμμετοχής

Ιουλίου 12, 2017 0

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ : “Αισθητική αναβάθμιση της Ζιάς και δημιουργία νόμιμου χώρου ελεγχόμενης στάθμευσης είναι η συναπόφαση με τους επαγγελματίες της περιοχής.”

Η λαϊκή συνέλευση με τη συμμετοχή των επαγγελματιών στη Ζιά, έδειξε ότι ο δρόμος του διαλόγου, της συμμετοχής και της συνεννόησης δίνει λύση στα προβλήματα.

Στην Κω μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις, δεν υπάρχουν όμως εχθροί.

Η λύση που προκρίθηκε στο πρόβλημα που έρχεται από το παρελθόν στη Ζιά, περιλαμβάνει:

-Τη δημιουργία νόμιμου χώρου ελεγχόμενης στάθμευσης.

-Την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής με κανόνες, υποχρεώσεις και δικαιώματα για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Ζιά μέχρι την Άνοιξη του 2018.

Θα υπάρξει συμφωνία που θα δεσμεύει όλους και θα αλλάξει την εικόνα της Ζιάς.

Παράλληλα έχει συμβασιοποιηθεί το έργο του δρόμου από Ευαγγελίστρια προς Ζιά με υπογείωση καλωδίων, πλακόστρωση και άλλες εργασίες ανάπλασης.

Δημιουργήθηκε επιτροπή από τους επαγγελματίες της περιοχής που άμεσα θα υποβάλλει τις σχετικές προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο.

Επικεφαλής της Επιτροπής προτάθηκε ο ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος κ.Γιωργαλής.

Γιατί αυτή η Δημοτική Αρχή δεν έχει ανασφάλειες και αγκυλώσεις, μπορεί να συνεργάζεται με όλους όσους έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια και διάθεση προσφοράς και συμμετοχής.

Με τη συνεργασία όλων η Κως πηγαίνει μπροστά, μέσα από τη συνεργασία και τη συνεννόηση βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.