Απριλίου 23, 2018

‘’ Σύσκεψη Δήμου και φορέων για τη δωρεάν μετακίνηση των επισκεπτών μας με τη δημοτική συγκοινωνία και την προετοιμασία για τις ‘’λευκές νύχτες’’.

Ιουλίου 14, 2016 0

Κοινή συνάντηση όλων των επαγγελματικών φορέων του νησιού, συγκαλούν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Ηλίας Σιφάκης και η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ.Βάσω Πη , την Δευτέρα 18.07.16 και ώρα 10.30 πμ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Αντικείμενο της συνάντησης η προετοιμασία του μέτρου της δωρεάν μετακίνησης των τουριστών, με τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, και η διοργάνωση της πρώτης ‘’λευκής νύχτας’’ στην Κω την ίδια μέρα, προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και οι επιχειρήσεις.

Ο Δήμος Κω θα επιδιώξει τη συνεργασία και τη συμμετοχή στο εγχείρημα της Ένωσης Ξενοδόχων, του Σωματείου Επιπλωμένων Διαμερισμάτων, του ΣΕΠΕ και του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και του ΕΒΕΔ.

Ο στόχος είναι το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου, να πάρει σάρκα και οστά το συγκεκριμένο event με τη δωρεάν μετακίνηση των επισκεπτών μας, με τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας σε συνδυασμό με τη διοργάνωση της πρώτης ‘’λευκής νύχτας’’ με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.