Αυγούστου 23, 2017
maria politou

maria politou

 Α.Σ  ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
Αρτεμησίας 37 
τ.κ 85300 Κως  
Κιν.6944688711  
τηλ  224211 6345 (γραφείου) 
 
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των ακαδημιών μας από σήμερα 22/08 για την περίοδο 2017-2018.Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή  10/09  σε γήπεδα που θα μας ανακοινώσει η δημοτική αρχή  λόγο του προβλήματος που τέθηκε μετά τις κατασροφές που άφησε πίσω ο σεισμός της 21ης  Ιιουλίου.Σκοπός της ακαδημίας είναι μέσα από την οργάνωση και το μεράκι των ανθρώπων που εμπλέκονται στο διοικητικό και τεχνικό επιτελείο να προσφέρουν αθλητική ,μπασκετική φιλοσοφία και κουλτούρα στα παιδιά χτίζοντας παράλληλα την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους.  Για εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου μας. Ωρες και ημέρες λειτουργίας :             Δευτέρα       17:30-20:00
                                  Tετάρτη           9:00-13:00
                                  Παρασκευή  17:30-20:00
                                  Σάββατο          9:00-13:00

 

 
Τηλέφωνα επικοινωνίας .6944688711 ,6982052426
γραφείο    2242116345
Σας περιμένουμε για μια μαγική χρονιά!!
 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων `για την διμοσίευση .

Παρουσίαση: Ανδρέας Χατζημιχαήλ - Μαθηματικός

Έτσι όπως κάθε χρόνο, παρουσιάζουμε και τους πρώτους σε βαθμολογία μαθητές των Λυκείων μας – έστω και καθυστερημένα, αφού άργησε το Υπουργείο να τις ανακοινώσει – μίας και τις επόμενες ημέρες αναμένουμε τα οριστικά αποτελέσματα για την εισαγωγή των μαθητών μας στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι φετινές επιδόσεις, όπως γράψαμε πρόσφατα, ήταν γενικά μέτριες και η μεγάλη πλειοψηφία κινήθηκε κοντά στα 1.00-1.600 μόρια. Ξεχώρισαν όμως κάποιες βαθμολογίες, με τον πρώτο των πρώτων Σπυρίδωνα – Οδυσσέα Χλαπάνη (1ο Λύκειο) των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, να συγκεντρώνει 19.288 μόρια που αποτελεί μία άριστη βαθμολογία και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Δεύτερη η Πατατούκου Μαρία (Ιπποκράτειο Λύκειο) με 18.931 μόρια.

Τρίτος ο Γιάννης Γεωργιόπουλος (Ιπποκράτειο) με 18778 μόρια.

Αναλυτικά οι 10 πρώτοι σε βαθμολογία μαθητές των λυκείων μας της Κω, ήταν:

1) ΧΛΑΠΑΝΗΣ ΣΠ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ 19.288 (2ο ΛΥΚΕΙΟ)

2) ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 18.931 (1ο ΛΥΚΕΙΟ)

3) ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 18.778 (1ο ΛΥΚΕΙΟ)

4) ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 18.725 (1ο ΛΥΚΕΙΟ)

5) ΝΙΚΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 18.688 (1ο ΛΥΚΕΙΟ)

6) ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΑΝΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 18.522 (1ο ΛΥΚΕΙΟ)

7) ΦΡΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 18.436 (2ο ΛΥΚΕΙΟ)

8) ΒΡΕΤΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ 18.115 (1ο ΛΥΚΕΙΟ)

9) ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 17.836 (2ο ΛΥΚΕΙΟ)

10) ΣΕΓΡΑΙΔΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 17.741 (2ο ΛΥΚΕΙΟ)

http://www.vimatisko.gr

ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Τραγούδι: Αντώνης Κουτσούρος

Μουσική: Μικές Κουλλιάς

Στίχοι: Αντώνης Κουτσούρος

Σκηνοθεσία: Νικηφόρος Πιτταράς

Παραγωγή: Nikiforos Art & Commercial Studio

O Αντώνης Κουτσούρος είναι 32 ετών μεγάλωσε και ζει στην Κω. Εργάζεται σαν δημόσιος υπάλληλος και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και την στιχουργική τα τελευταία 5 χρόνια. Ωστόσο η επαφή του με την μουσική ξεκινάει 15 χρόνια πριν που έμαθε να παίζει μπουζούκι.

Ο Μικές Κουλλιάς είναι 33 ετών, Εργάζεται σαν μουσικός και συνθέτης, μεγάλωσε και ζει στην Κω και ασχολείται με την μουσική επαγγελματικά τα 10 τελευταία χρόνια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ
ΚΑΜΕΡΕΣ – ΜΟΝΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΤΣΕΛΑΣΒΙΛΙ
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ – DRONES:  ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ
POST PRODUCTION: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: NIKIFOROS ART & COMMERCIAL STUDIO
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΔΟΥΛΗ , MARKO  DIMITRIJEVIC
MAKE UP: ΣΑXΦΕΡ ΚΟΥNΕΛΑΚΗ
HAIR STYLING: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ «ΣΟΦΙΑ»
ΡΟΥΧΑ: BSB , DAVY JONES LOCKER
ΧΟΡΗΓΟΙ: ΤΑΒΕΡΝΑ OLYMPIA2 , BO CAFÉ

Εχθρική πράξη προς τα νησιά, η διαρκής στοχοποίησή τους, επισήμανε ο Περιφερειάρχης στον Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων

Πάγιο αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αποτελεί, η ορθή, λεπτομερής και ακριβής ενημέρωση της κοινής γνώμης, για το μέγεθος της συνεισφοράς των νησιών στα δημόσια έσοδα.

Η συνεχιζόμενη πολιτική στοχοποίησης των νησιών συνιστά εχθρική πράξη σε βάρος τους, με μόνη νηφάλια ερμηνεία της στάσης αυτής, την ανάγκη να αιτιολογηθεί η ανελέητη φοροεπιδρομή που τα νησιά έχουν δεχτεί.

Αυτό επισήμανε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθυνόμενος στον Γενικό Γραμματέα Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, στην διάρκεια συνάντησης με τους τοπικούς φορείς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, ζητώντας παράλληλα να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα, για την  ορθή, λεπτομερή και ακριβή ενημέρωση της κοινής γνώμης, σχετικά με το πραγματικό μέγεθος της συνεισφοράς των νησιών στα δημόσια έσοδα.

 Τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων συνόδευσαν ο Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης, Ευθύμιος Σαΐτης και ο Διευθυντής Φορολογικής Περιφέρειας Πειραιά και Νήσων, Ρήγας Μπάρκουλας.

Εκ μέρους των τοπικών αρχών και παραγωγικών φορέων, στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Εμπορίου, Γιώργος Πόκκιας, ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Ρόδου, Νίκος Καλογερόπουλος, ο Διευθυντής του Τελωνείου Ρόδου, Βασίλης Κούρτης,ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δωδεκανήσου, Μιχάλης Καλιωράκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννης Πάππου, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ και της ΕΞΡ, Αντώνης Καμπουράκης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, Κώστας Σαρρής, ο Πρόεδρος του ΕΣΡ και Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ, Νίκος Μπόνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Καραγιάννης, ο Πρόεδροςτης Ένωσης Λογιστών ΦοροτεχνικώνΕλεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου (ΕΛΦΕΕ),  Γιάννης Ηρακλείδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΦΕΕ, Νίκος Παπαγρηγορίου,  ο Οικονομικός Επόπτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Φώτης Κασέκας, ο Πρόεδρος των Εφοριακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, Θεοδόσης Στεφανάκης και ο Προϊστάμενος της Χημικής Υπηρεσίας Αιγαίου, Βασίλης Μάτσης.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθυνόμενος στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, επισήμανε τα εξής:

 «Η συνεχιζόμενη πολιτική στοχοποίησης των νησιών συνιστά εχθρική πράξη, στάση και κατάφωρη αδικία σε βάρος τους. Η συνεχής προβολή παραδειγμάτων – ευρημάτων νησιωτικών επιχειρήσεων, διαμορφώνουν στην κοινή γνώμη την ψευδή εικόνα ότι η φοροδιαφυγή έχει γεωγραφικό προσδιορισμό , εικόνα απολύτως παραπλανητική, αφού αυτή συνιστά πρόβλημα πανελλαδικό.

 

Η μόνη νηφάλια ερμηνεία που μπορεί να δοθεί σε αυτήν την τακτική, είναι η ανάγκη να αιτιολογηθεί η ανελέητη φοροεπιδρομή που δέχτηκαν τα νησιά και που σήμερα θέτει σε σοβαρό κίνδυνο, όχι μόνο την οικονομική αλλά και την κοινωνική ζωή αυτών, δημιουργώντας αγωνίες που αγγίζουν και εθνικά ζητήματα.

 

Πάγιο αίτημά μας αποτελεί, η ορθή, λεπτομερής και ακριβής ενημέρωση της κοινής γνώμης, για το τι συνεισφέρουν τα νησιά στα δημόσια έσοδα, με το σύνολο των στοιχείων δημοσιοποιημένων και όχι επιλεκτικών, αποσπασματικών και επιστημονικά στρεβλών αριθμών. Είμαστε οι πρώτοι που επιζητούν την πλήρη και ακριβή αποτύπωση της συνεισφοράς των νησιών στα δημόσια έσοδα και αδυνατούμε να αντιληφθούμε πως μπορεί αυτό το απολύτως δίκαιο και διάφανο αίτημα μας να μην έχει μέχρι σήμερα ικανοποιηθεί».

Σελίδα 1 από 153
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.