Αυγούστου 22, 2019

Casting στο ξενοδοχείο Grecotel Kos Imperial Thalasso για την τηλεοπτική Φιλανδική σειρά σε παραγωγή Inkas films.

From: CASTING KOS <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Sent: Wednesday, May 15, 2019 3:25 PM
To: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Subject: CASTING KOS

Καλημέρα σας,

 

Θα πραγματοποιήσουμε στην όμορφη Κω από τις 29 Μαϊου έως και τις 14 Iουνίου γυρίσματα τηλεοπτικής Φινλανδικής σειράς σε παραγωγή Inkas Films. Είμαστε η Ιφιλένεια και η Ελένη, η ομάδα casting της σειράς και αναζητούμε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί. 

Την Παρασκευή 17/5 18:30-20:30 θα πραγματοποιήσουμε κάστινγκ στο ξενοδοχείο Grecotel Kos Imperial Thalasso για να γνωρίσουμε από κοντά τα άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν!

Θα σας ενδιέφερε να γνωριστούμε από κοντά ώστε να σας εξηγήσουμε καλύτερα περί τίνος πρόκειται;

Σε περίπτωση που θέλετε να το διαδώσετε, η επίσημη ανακοίνωση casting είναι η παρακάτω:

(επισυνάπτουμε και τα αφισάκια)

CASTING CALL!

Αναζητουνται βοηθητικοι ηθοποιοι 

(γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών)

 

Στην όμορφη Κω από τις 29/6 εως τις 14/6 θα πραγματοποιηθούν κινηματογραφικά γυρίσματα στο νησί για τηλεοπτική Φιλανδική σειρά σε παραγωγή Inkas films. Όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την κινηματογραφική εμπειρία μπορούν να έρθουν να μας γνωρίσουν από κοντά στο casting που θα πραγματοποιήσουμε την Παρασκευη 17/5 18:30-20:30 στο Grecotel Imperial Thalasso. 

Μπορούν επίσης να στείλουν την φωτογραφία τους καθώς επίσης και τηλέφωνο επικοινωνίας στο email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνες casting

Ιφιλένια-Ελένη

6978871675

 

CASTING CALL!

Looking for extras!

(men and women of all ages)

 

From the 29th of May till the 14th of June shootings for Finnish tv serie (production Inkas Films) will take place in the beautiful island of Kos.

People interested to play in the film could come and meet us in person this Friday 17/5 18:30-20:30 at the hotel Grecotel Imperial Thalasso where we will be having a casting.

They can also send their picture and phone number at the following mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Casting supervisors

Ifilenia, Eleni

6978871675, 6955926548

fb: Eleni Tse

 

Θα ήταν πολύ βοηθητικό για εμάς να γνωριστούμε από κοντά ή/και να κοινοποιήσετε το κείμενο της ανακοίνωσης κάστινγκ με τα αφισάκια

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, 

Ιφιλένεια

Ελένη

6978871675, 6955926548

1

 
 
 
 
 
 
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.