Ιουνίου 24, 2019

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Το θέμα της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου είναι πολύ σοβαρό για να ασχοληθεί μαζί του η κ.Ρούφα.”

Οκτωβρίου 09, 2018 0

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Το θέμα της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου είναι πολύ σοβαρό για να ασχοληθεί μαζί του η κ.Ρούφα.”

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η παράταξη Ρούφα-Όραμα “χτύπησε” πάλι με μια εμετική ανακοίνωση, συνεπής στο ραντεβού της. Μετά τα μεσάνυχτα.

Το θέμα της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου είναι πολύ σοβαρό για να ασχοληθεί μαζί του η κ.Ρούφα, η οποία δεν έχει ούτε την επάρκεια αλλά ούτε και τη συναίσθηση της πραγματικότητας.

Πέρα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων, ο Δήμαρχος Κω προχώρησε σε επίσημο διάβημα προς τον Υπουργό Οικονομικών και το Υπερταμείο καταθέτοντας αίτημα παραχώρησης και ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις από την πλευρά τους.

Αυτό που πρέπει να καταλάβει κ. Ρούφα, αν δεν το έχει καταλάβει, είναι ότι ολόκληρη η δημόσια ακίνητη περιουσία έχει μεταβιβαστεί στο Υπερταμείο για 99 χρόνια. Προφανώς δεν της το έχουν πει ακόμα...

Για να διεκδικήσεις την έκταση του Ναυτικού Ομίλου θα πρέπει να έρθεις σε συμφωνία μαζί τους και να υπάρχει συνομολόγηση των όρων είτε πρόκειται για παραχώρηση κατά χρήση ή κατά κυριότητα.

Και αυτό ακριβώς προσπαθεί και επιδιώκει ο Δήμος Κω.

Υπάρχει βεβαίως και άλλη λύση: να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση από το Υπουργείο Οικονομικών που να παραχωρεί την έκταση του Ναυτικού Ομίλου στο Δήμο Κω. Αλήθεια όμως, γιατί η κ. Ρούφα αποφεύγει επιμελώς να “ενοχλήσει” αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις για θέματα όπως το μεταναστευτικό, η αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι και η έκταση του Ναυτικού Ομίλου που πέρασε στο Υπερταμείο;

Δεν της το επιτρέπουν;

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε απόψε το βράδυ στη λαϊκή συνέλευση στο Πυλί.”

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.