Σεπτεμβρίου 22, 2018

ΕΓΕ ΚΩ-ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΆΝΝΑ ΣΑΡΡΗ- ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗ " Η φωνή της σίγησε αλλά δεν σιωπά το πλούσιο έργο της που αφήνει ως παρακαταθήκη προς τη σημερινή και προς τις νεότερες γενιές" .

Σεπτεμβρίου 11, 2018 0

                                                            ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

     Αποχαιρετίσαμε την αγαπημένη όλων , την Άννα Σαρρή- Καραμπεσίνη με τα τραγούδια της,  όπως  η ίδια ήθελε και της ταίριαζε .

   Τιμήσαμε την  αυθεντική και  μεγάλη ερμηνεύτρια που με την αδελφή της Έφη τραγούδησαν τη θάλασσα, τα νησιά μας, την αγάπη , τη ξενιτιά, τη χαρά και τον πόνο και έκαναν γνωστά σε όλο τον κόσμο το δωδεκανησιακό τραγούδι  και τα Δωδεκάνησα.  Την ακούραστη αγωνίστρια μέχρι το τέλος που χάρηκε την καταξίωσή της ως κορυφαία στην παραδοσιακή μουσική.

 Η φωνή της σίγησε αλλά δεν σιωπά το πλούσιο έργο της που αφήνει ως  παρακαταθήκη  προς τη σημερινή και  προς τις νεότερες γενιές . Όλοι και όλες εμείς έχουμε χρέος αυτήν την αγάπη, τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη που εκφράζουμε σήμερα να  τη μετουσιώσουμε σε πράξη , συμβάλλοντας με τις  όποιες δυνάμεις μας στην υλοποίηση του διακαούς  πόθου της , γιατί το αξίζει.

                                               Καλό ταξίδι κυρία Άννα μας.

                                                                                             Το Δ.Σ. Ε.Γ.Ε-ΚΩ

Αθλητικά

Χρυσό μετάλλιο ο Ιμπραήμ Φαναρτζής στη Σφαιροβολία…

22-09-2018 Αθλητικά

Χρυσό μετάλλιο ο Ιμπραήμ Φαναρτζής στη Σφαιροβολία στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών που διεξάγεται στην πόλη Celjie της Σλοβενίας από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Χρυσό μετάλλιο ο Ιμπραήμ Φαναρτζής στη Σφαιροβολία στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών που διεξάγεται στην πόλη Celjie της Σλοβενίας από...

Read more
© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.