Ιουλίου 20, 2019

«Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων Επικουρικής Ιατρού Μαιευτικής-Γυναικολογίας και μόνιμου διοικητικού υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Αυγούστου 08, 2018 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων Επικουρικής Ιατρού Μαιευτικής-Γυναικολογίας και μόνιμου διοικητικού υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 ανέλαβε καθήκοντα η Ιατρός Χρυσούλα Αντωνίου ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας αφού προηγουμένως υπεγράφη η σχετική σύμβαση εργασίας από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε παρουσία της Αν. Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας κας Διονυσίας Διονυσοπούλου και του συναδέλφου της Επιμελητή Α΄ Μαιευτήρα-Γυναικολόγου κ. Γεώργιου Πάτρη.  Η σύμβαση εργασίας είναι τριετούς διάρκειας πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Επίσης την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018 ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα ο μόνιμος διοικητικός υπάλληλος κατηγορίας ΔΕ κ. Παναγιώτης-Αχιλλέας Τσομπανάκης. Η ορκωμοσία έγινε από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή παρουσία  του προϊσταμένου του Τμήματος ανθρωπίνων πόρων κ. Νικόλαου Ζαμάγια. Ο υπάλληλος τοποθετήθηκε στην οικονομική υπηρεσία του νοσοκομείου.

Σημειώνουμε ότι Τακτικά εξωτερικά ιατρεία γυναικολογίας-μαιευτικής πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, και Παρασκευή με ραντεβού. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 – το αυτόματο σύστημα της Πύλης για την Υγεία – ενώ  παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την διαδικτυακή σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.