Δεκεμβρίου 13, 2018

11 Προσλήψεις Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στα πλαίσια του Προγράμματος PHILOS του ΚΕΕΛΠΝΟ/video

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και το Υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν  προσλήψεις, προκειμένου να καλυφθούν οι υγειονομικές ανάγκες του πληθυσμού των προσφύγων – μεταναστών που παραμένουν στη χώρα μας. Στην Κω προσελήφθησαν 11 εργαζόμενοι ιατρονοσηλευτικού προσωπικού  με το πρόγραμμα «PHILOS - Ολοκληρωμένη Επείγουσα Παρέμβαση Υγείας για την Προσφυγική Κρίση» .

 

Θέμα: «Προσλήψεις Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στα πλαίσια του προγράμματος «PHILOS» του ΚΕΕΛΠΝΟ για την ενίσχυση των Δημόσιων Δομών Υγείας στα νησιά»

Γνωστοποιείται ότι την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 ανέλαβαν καθήκοντα οι επιτυχόντες του προγράμματος «PHILOS – Ολοκληρωμένη Επείγουσα Παρέμβαση Υγείας για την Προσφυγική Κρίση» του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το πρόγραμμα αφορά στην σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και διαφόρων υποστηρικτικών ειδικοτήτων για την ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ανέλαβαν καθήκοντα έντεκα (11) συνάδελφοι των παρακάτω ειδικοτήτων:

ü  1 Χειρουργός Ορθοπεδικός

ü  1 Χειρουργός Ουρολόγος

ü  3 Νοσηλεύτριες, κατηγορίας ΤΕ

ü  2 Μαίες, κατηγορίας ΤΕ

ü  1 Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων

ü  2 Ψυχολόγοι, κατηγορίας ΠΕ

ü  1 Διαπολιτισμικός Μεσολαβητής

Το σύνολο του προσωπικού έχει ήδη ενταχθεί και ενισχύει τις κλινικές και τα διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου. 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.