Νοεμβρίου 20, 2018

ΛΑΜΠΕΡΗ Η "ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ" ΤΩΝ LIONS ME ΜΟΔΑ, SHOW, XOΡΕΥΤΙΚΑ, ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ,ΜΟΥΣΙΚΗ, ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ/video

epideiksh-modas-katasthmata-eksw45.resizedΜε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε για 8η φορά η Eπίδειξη Μόδας της Λέσχης Lions Κω στο ξενοδοχείο Κυπριώτης Panorama με ένα λαμπερό  fashion show, με πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορό, κληρώσεις, πλούσια δώρα  και τη συμμετοχή πολύ κόσμου .

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη ομορφιά, μόδα, μουσική, πλούσιες γεύσεις και δώρα. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions Κω, Μανώλης Κουκλάκης όλα τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα δοθούν για τις ανάγκες του κτηριακού συγκροτήματος του Γυμνασίου – Λυκείου Αντιμάχειας  επισκευάζοντας τις τουαλέτες.

Την παράσταση έκλεψαν τα μοντέλα, κορίτσια και αγόρια, όπως και οι υπέροχες συλλογές ρούχων των καταστημάτων της πόλης μας για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Στην παρουσίαση της βραδιάς: η Ηλιάνα Πετρή και Ρωμανός Ιωαννίδης.

Eντυπωσιακό, το μουσικό μέρος της βραδιάς: με τον Τσαμπίκο Καματερό στο πιάνο και την Σίσσυ Καραθάνου στο φουαγιέ , dj o Μιχάλης Γουρλάς , τη βραδιά στο φουαγιέ έδεσαν οι τοπικές επιχειρήσεις με καταστήματα της πόλης μας , οι οποίοι προσέφεραν τις δικές τους γευστικές προτάσεις.

Πασαρέλα: Δημήτρης Σιφάκης, ήχος φωτισμός MZ Zoυλουφός

Την επίδειξη πλαισίωσαν στο ενδιάμεστο της επίδειξης μόδας, οι σχολές χορού Ελένης Δρόσου, Μπαλαρίνες και Όνειρα (Μελίτας Κανταρζή) και Αποστολίας Τσαμπουνιάρη, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν για τις εντυπωσιακές χορογραφίες.

100 6683

epideiksi-modas-lions-kw314.resized  100 6706

epideiksh-modas-katasthmata-eksw67.resized epideiksh-modas-katasthmata-eksw3.resized epideiksh-modas-katasthmata-eksw39.resized-e1508711451279

epideiksh-modas-katasthmata-eksw28.resized epideiksh-modas-katasthmata-eksw69.resized

 

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.