Ιουλίου 18, 2018

Σε εξέλιξη τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε ρέμματα και χείμαρρους- ξεκίνησε τα κλαδέματα σε κεντρικές δενδροστοιχίες η υπηρεσία περιβάλλοντος/video

Όσο επίπονη είναι η προετοιμασία για την καλοκαιρινή περίοδο προκειμένου να καλλωπιστεί και να οργανωθεί το νησί, άλλο τόσο είναι και η προετοιμασία για την χειμερινή περίοδο,. Οι φθινοπωρινές εργασίες της υπηρεσίας περιβάλλοντος και των Τ.Υ. του δήμου ξεκίνησαν ήδη να κλαδεύουν τις δενδροστοιχίες στο κέντρο της πόλης απομακρύνοντας έτσι και τα ξερά φύλα που όπως πέφτουν συγκεντρώνονται στην απορροή των όμβριων στα φρεάτια , αλλά και να καλλωπίζουν επίσης και τους δρόμους που υποδέχονται τις κοινωνικές μας εκδηλώσεις όπως είναι η Β. Γεωργίου, παραμονές της 28ης Οκτωβρίου.

Στα ποτάμια τώρα, ξεκίνησε με βαρέα μηχανήματα η καθαριότητα και η απομάκρυνση από κάθε λογής απορρίμματα στις κοίτες των ποταμών.  Η εργασία που μέχρι τώρα έχει φτάσει να καλύψει μεγάλο μέρος σε πλατύ ποταμό , στις περιοχές Πλατάνι και Ψαλίδι, ενώ  όπως μας δήλωσε ο χειριστής του εκσκαφέα κ. Βρούβας, για όλο σχεδόν τον μήνα οι παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική προστασία θα συνεχίζονται.

© 2017 Δημοτική Τηλεόραση Κω - All Rights Reserved.